Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2018 15:44 - СТАРА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ ТРАМП
Автор: spook134 Категория: История   
Прочетен: 2252 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 22.07.2018 18:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

САЩ и КЛОУНЪТ КУКЛОВОД  ДОНАЛД ТРЪМП. Смейте се, смейте, о неразумний юруде, но важното е да знаете кой ще се смее последен….

image  Projekt Christianity “ mission completed !!! за Съжаление, но факт!

Какво знаем и какво не знаем за християнството?

Християнството, наред с юдаизма и исляма, е една от трите световни аврамически религии с общ монотеистичен произход. То обединява голямо количество от вярвания, като основата на християнското богословие (теология) се състои от основни доктрини (учения). Тяхното многообразие от своя страна предопределя възникването на различните тълкувания на най-старата, православната догма, и на ересите – отклонения от християнската религия, като в тях всъщност е закодирано дълголетието на тази доктрина през развитието й от Античността, през Средновековието, до епохата на модерния свят….подробности прочетете от тук..

 

http://www.momichetataotgrada.com/article/kakvo-znaem-i-kakvo-ne-znaem-za-xristiyanstvoto.html#.WS6ccJKGO70

 

„Вестоносците са ги убивали нали“

            – Войната в Европа, и за поредицата от атентатите навсякъде по Европа?

            Европа очевидно е във война – след като имаме открито нашествие на не-европейци от други континенти, и които с агресия и насилие прогонват европейците от родните им места. Това се случва пред
очите на всички ви в Дания, Франция, Великобритания, Холандия, Испания, Италия… Въобще в цяла Западна Европа, където се оформят мюсюлмански анклави, т.е. нови местните жители, които чрез чисто криминална агресия принуждават местните европейци да напуснат родните си места и да бягат. Ако посетите която и да е Европейска столица няма да чуете местен език, който да го говори някой, а ще чуете всякакъв словесен чуждестранен бълвоч. Срамота е, че не можете да видите причината за  Брекзит. Нещата стигнаха дотам, че за да ги накажем за това, че напускат Еврейския съюз, и в Лондон най позорно да избием деца, който просто вече съвсем официално не е британски град – а англичаните в него са малцинство в сравнение с имигрантите. Най-разпространеното име на новородени момчета Лондон е Мохамед. В Париж – Али. В Берлин – Хасан. Половината Ротердам е вече ислямски, половината Белгия, половината Марсилия–също. А, това завземане на територии, които вече не са европейски, а собственост на завоевателите: Война ли е това в Европа или не? Всеки може сам да прецени за себе си.
            Атентатите са само дребна подробност от целия този процес на Войната. Та колко ислямистки атентата трябва да има след тези в Лондон? Ами в Германия, Брюксел, гара Аточа? Ами лондонското метро? Закланите войници по улиците на Лондон? А Париж? Когато нашественици (макар и дошли малко по-рано/преди 20-30 години/ от сегашните т. нар. „бежанци“) убиват хора в собствените им страни – това война ли е, или не? А масовите изнасилвания на Европейски-Бели жени, а родените деца без брак какви ще бъдат?
            Интензивното нашествие, което наблюдавахме до момента, е нещо твърде рисковано – за социалните системи, по отношение на криминогенната обстановка и т. н. Но сега нахлуха само 1-2 милиона официално, а как така в самата Европа вече имаме 40 милиона мюсюлмани. Или повече. Никой не знае колко точно, защото повечето правителства в ЕС правят всичко възможно, да укриват такава информация като маловажна и да пречат на събирането й.
            Моделът, по който в момента се развива сега България, това ли е верният модел, за който ни продъниха ушите до спукване, и това ли е моделът за развитие и на Европейския съюз.

Какво се случва в България? Хайде да видим…

            Годината е 1878 г. в която се подписва  
Санстефанският мирен договор и цялото ни внимание е съсредоточено върху него, а Статистиката от този период сочи следното: циганите в България се удвояват на всеки 20 години.
           
Да повторим: това показва статистиката, която се води от 1878 г. насам. Съобщено е още през 1995 г. от проф. Петър Иванов в неговата статия „Циганска каруца по път незнайно закъде“. „ статията прочетете на :

https://sites.google.com/site/demokraturailidictatura/vojnata-za-blgaria/ciganska-karuca-po-pt-neznajno-zakde „ Умопобъркваща истина.

            Каква е ситуацията днес? Циганите в България са около 1 милион и 500 хиляди. Някои казват, че са повече, други – по-малко, но нека се спрем на тази усреднена цифра. Като имаме предвид удвояването им на всеки 20 години, това означава, че в момента годишно, те се увеличават с около 75 хиляди. В същото време населението на България според официалната статистика (според ОФИЦИАЛНАТА!) намалява годишно с 40 хиляди души. Това означава нещо много просто: етническите коренни българи в България намаляват годишно с около 115 хиляди души ( 75 хиляди. + 40 хиляди. ). А прирастът на циганите намалява общия спад на броя на населението статистически само до 40 хиляди.

           
Иначе казано: българите намаляват – циганите се увеличават.

            Докога ще продължава това?

            Всеки може да направи няколко елементарни пресмятания. Но, така или иначе, това ще бъдат любителски и дилетантски изчисления. Затова нека да потърсим някакви реални потвърждения или опровержения.
            И ето, че, търсейки тези РЕАЛНИ потвърждения или опровержения, установяваме, че още през 2012 г. тогавашният министър на образованието Сергей Игнатов в
тогавашното правителството на Бойко Борисов. признава как сред първокласниците на онези деца, ЧИЙТО МАЙЧИН ЕЗИК Е БЪЛГАРСКИ, са малцинство. Това го казва най-компетентният по въпроса - министърът. Нямаме основание да не му вярваме.
            А какво означава това? Нещо много просто: че през 2023 г. след края на мандата на това правителство сред младежите, навършващи 18-годишна възраст, българите
ще са МАЛЦИНСТВО. Така, че тази година – 2023-та, дори без никакви други сметки и изчисления, може вече СЪВСЕМ ОФИЦИАЛНО да бъде обявеното начало на края на България. Това днес може да бъде съвсем официални обявено от стария нов министър председател  и на сега управляваната от него партия.

            Всеки сам може да прецени каква циганска лавина ще ни залее след 2023 година, като имаме предвид раждаемостта на циганите и на етническите българи: най вече все повече и по-млади цигани, и все по-малко, и все по-оредяващи българи, сред които повечето ще са пенсионери. А оттам-нататък нещата са ясни: просто ще дойде момент, когато парламентът съвсем законно, с необходимото мнозинство от 2/3, ще може безпрепятствено да промени името на държавата България, знамето, химна. И това ще е съвсем логично: защо да се запазват българските символи, щом българите в тази държава ще са малцинство? Нали демокрацията е именно това: властта и нейните действия да се определят от мнозинството?

image

ЦИГАНСКИТЕ ОРДИ ОТ ИМИГРАНТИ!!

            Именно това е моделът и по който ще се развива (впрочем, и вече се развива)България и самата Европа. Европейките раждат толкова, колкото и българките: по 1-2 деца. А нашествениците – по 4-5 и повече. Е, колко ще издържат така наречените  коренните европейци, които ни се присмиват днес, под този демографски нашественически натиск? Те и сега бягат от родните си места, Испания в момента е убежище за все повече немци, Щатите, Канада, Австралия са убежище за Европейци …които се спасяват от афро-азиатското нашествие… А какво да говорим за тогава, когато европейците съвсем буквално започнат да се превръщат в малцинство в собствените си страни – както е вече в Лондон, Копенхаген, Амстердам, Брюксел и както българите се превръщаме в малцинство в собствената си България, в Европа се поваря същата схема с имигранти?

            Трябва да имаме предвид, че една война се води не само с бомби, автомати, танкове и самолети. Хуари Бумедиен го е казал още през 1971 г.:
„Ще завладеем Европа чрез утробите на жените си!“ И ето, това се случва. Самото изказването:

https://www.facebook.com/IsAnotherWorld/posts/1234483316594298


            Да, ние се намираме в състояние на война, а това е най-страшната война на света– демографска война.
Тоест Войната е не на живот, а на смърт. Пълен и тотален геноцид, изцяло и до крак унищожаване на християнското население – но не чрез разстрели, кланета и бомбардировки, а чрез принуждаване, открито или прикрито, християнските, европейски жени да раждат по-малко. За предпочитане е също и прикритото принуждаване, разбира се: чрез насаждане на съответните модели на поведение – на „работещата жена“, „еманципираната жена“, „деловата жена“, жената с „разкрепостено“ и „свободно поведение“ и т. н. И, кой знае защо, всеки един от тези актуални модели за поведение на жените води все до едно и също: малка, по-малка, все по-малка раждаемост и безплодие в огромни размери - над 25% от съвременните двойки не могат да имат деца по нормален начин. Случайно ли е това?
            Както виждаме, всичко, което днес се пропагандира по медиите като отношения между половете, като морално-нравствени ценности, по някаква странна, много „странна“ закономерност, води винаги и неизбежно до намаляване на раждаемостта сред европейското населението, което е възприело тези „общоевропейски ценности“. Върхът на сладоледа беше Инстамбулската Конвенция с Джендърите, ЮДЕЙСКА РАБОТА,КОЙ СПЕЧЕЛИ ЕВРОВИЗИЯ- ИЗРОДКА ДЖЕНДЪР ОТ ИЗРАЕЛ. Да сте чували някой да говори за права на „мнозинствата“? Не, всички са загрижени за правата на „малцинствата“. И това при положение, че във всички конституции на Европа равенството на всички хора е крайъгълен камък на обществото. Естествено, че щом при това положение даваш повече „права“ на т. нар. „малцинства“, то фактически им даваш не „права“ – а привилегии в сравнение с мнозинството от населението.
А къде остана демокрацията ли? Ще ви отговоря: Кой се интересува от това? И кой ли се интересува  от сделката за 500 милиарда долара на САЩ със Саудитска Арабия, а САЩ е държавата превърнала в религия правата на човека и насаждаща ни тая прословута диктокрацияЕдно време мъжете като седнеха да пийнат по чашка, се питаха кой и кога е ходил в казармата, а сега се питат какво са си поръчали от Орифлейм, превърнахме се от Велика България в Американската Бул-факинг-гериа.
            Така, че това, което се случва в момента, е съвсем явно и очевидно, една както стана популярен напоследък този израз, „хибридна“ или комплексна война – в която срещу белите арийци - европейци се използват най-различни форми за натиск: идеологически, психологически, и най вече чисто криминални – побой, изнасилвания,  и на последно място бомбен терор. Това, че официозните медии се опитват да го прикрият, заявявайки, че всичко е под контрол и правителствата притежават най перфектните шпионски служби, но това не превръща войната в спокоен мир. Напротив, тя все повече се задълбочава, и европейците губят все повече територии – в съвсем буквален смисъл.
           
 Новото преселение на народите, война на цивилизациите или нещо друго е това, което наблюдаваме в III-тата световна ВОЙНА?

            Възможна ли е интеграция на мигрантите?
           
Преселението на народите е винаги едно и също, тоест война на цивилизациите. Както е било война на цивилизациите и Великото преселение на народите през V-ти век – когато варварите-хуни са нахлували в земите на Римската империя. Варварската цивилизация на конните народи – изправени срещу Римската империя. Вече могъщата Християнска цивилизация, за щастие на човечеството, християнството успява да приобщи част от дивите Български нашественици, да ги покръсти и да ги превърне в строители на най-великата цивилизация в историята на човечеството – християнско - европейска цивилизация. Тогава именно приемането на християнството е означавало „интеграция“ на пришълците включително и на Българите.

image

 

            Цяла Европа вече е християнска. Но как сега да решим, че е възможна интеграция на пристигащите в момента имигранти, след като вече има и други по стари имигранти родители на имигранти, които са родени, израсли и обучени в европейска среда – и вместо да се интегрират, заминават за Сирия да се бият под знамената на тероризма и успяват да се радикализират. После се връщат в Европа, слагат колани с бомби и се взривяват сред тълпи от хора, а техните бащи и майки, които вече са европейци, се правят че не могат да повярват в това. Тоест, Европа с цялата си система на възпитание в своите прословути „евро атлантически ценности“ възпитава масови убийци, родени и израснали в самото и сърце. Хайде сега сами да си отговорим на въпроса: щом тези родени в Европа хора не са интегрирани в продължение на 20-30 години, при това в детските и младежките им години – може ли да бъдат интегрирани новите  диви и тъпи тълпи, които нахлуват в момента и изнасилват бели жени по европейските площади? На времето българите са разбрали, че за да бъдат приети в Европа трябва да приемат християнството, иначе нямат никакво бъдеще, А сега Меркел предлага телата на Немските Арийки и обещава на окупаторите светло бъдеще.
            – Имат ли общо военните авантюри на европейските държави и САЩ в Близкия Изток непосредствена връзка с днешните събития?

            Връзката на т. нар. „арабска пролет“ със сегашното нашествие е очевидна. Защо по времето на Кадафи либийците не бягаха от Либия
– а нещо повече, имигранти от други страни напираха да работят там включително и маса Българи? Спомня ли си някой тогавашните социални блага на либийците,  нека да споменем само някои:
ЛИБИЯ:
БВП на глава от населението – 14 192 МИЛИАРДА $.

На всеки член от семейството държавата изплащаше дотации в размер на 1 000$ годишно.

Помощите за безработица бяха 730 $ месечно.

Заплата на медицинска сестра – 1 000 $.

За всяко новородено дете се изплащаха 7 000 $.

Младоженците получаваха 64 000$ като подарък от държавата за покупка на жилище.

При започване на бизнес като едноличен търговец – материална помощ от 20 000 $ гратис.

Образованието и медицинското обслужване бяха безплатни.

Образованието и стажовете в чужбина бяха за сметка на държавата.

Наем на държавно жилище не се плащаше.

Ползването на електроенергия беше безплатно.

При покупка на автомобил 50% от цената му се плащаше от държавата.

Бензинът струваше по-евтино от водата – 0,14 $ за литър.

            Такава беше Либия по времето на тирана Кадафи, е случи се малък фал, маса деца бяха заразени със спин и за това трябваше да има някой виновен. Истинският виновен беше Кадафи, но просто той не можеше да бъде виновния. Отнесоха го Българските медицински сестри. Можеше ли някой да си представи тогава либийци да бягат от всички тези социални блага и от тиранина Кадафи на запад? НЕ, а сега вече вместо социалните блага си имат демокрация, насадена им от САЩ, чрез Европа и Затова те вече бягат в близката Европа, САЩ е много далеко.
            Въобще, прави очевадно впечатление, че навсякъде, където САЩ се намесиха да сеят и носят демокрация, хората бягат оттам: Бившия соц. лагер – като : България, Румъния, Полша, Чехия, Прибалтика, а също и при мюсулманските народите в Афганистан, Ирак, Либия, Сирия, са пипнати от САЩ
           
И МНОГО ВАЖНО : най-пострадалата социална група от американския износ на демокрация са християните. Преди САЩ да нахлуят в Ирак, християните там бяха 1 млн. и 500 хиляди. Сега са останали 50 хиляди. Дали това е случайно? Днес най-преследваната религиозна група в света са християните: на всеки 5 минути в света убиват по един християнин заради вярата му, годишно това прави по 100 хиляди християни. Това са официални статистики на ООН и Ватикана. Някой да е чул неправителствена организация, финансирана или от американски частни лица, или от правителствени фондове да бие тревога по този повод?

            – Турция проблем или решение е за мигрантската криза?


            Турция няма как да бъде решение за имигрантската криза, защото за нея тази криза е най-добрият възможен вариант да притиска и рекетира Европа за милиарди. И, както виждаме, Европа отстъпва и плаща. Ако обаче „имигрантската криза” бъде прекратена, Европа вече няма да плаща – просто няма да има за какво да плаща. Е, хайде в такъв случай да видим кое е по-изгодно за Турция – да има или да няма мигрантска криза? Да прекрати Турция тази криза, означава да заколи кокошката, която й носи златни яйца. Интересно, как ли ще постъпи в този случай Турция? Кое е по-логичното: да храни и угоява кокошката, като се грижи тя да не би случайно да прекрати съществуването си – или да я заколи и да се лиши от златните яйца, тоест, от възможностите за изнудване на Европа? Май няма възможност за повече от един логичен отговор. А вече и Ердоган стана едноличен падишах и ножа в него и хляба в него.

      Русия може ли да помогне в разрешаването на проблема?

     
Русия може да помогне за решаването на проблема, защото има опит и с имигранти (на второ място в света с 11 милиона имигранти, повечето мюсюлмани), и с това, как се унищожава тероризъм. На всичко отгоре, Русия с удоволствие ще помогне на европейците, защото винаги се е смятала за част от европейската цивилизация, III – тия Рим. Но русия е еврейска и в изолация.
     
Въпросът е, че Европа не иска помощ от Русия за решаването на проблема. Европа е изцяло подчинена на САЩ и не може да направи и крачка без разрешение от Америка. И прословутият „Канцлер-султанат“, който определя политиката на Германия и формално закрепва поробването й от САЩ, защото е окупирана еврейска територия е само екзотичен детайл в този процес.
      Такъв е и случаят с т. нар. „измислени санкции“, които удрят самата Европа – но повечето лидери и водещи политици на ЕС, да не говорим пък въобще за българските, са чисто и просто елементарни американски подлоги, които знаят, че с кариерата им и със самите тях ще бъде свършено, ако не се подчиняват на американците. Тоест, по-точно казано:
ако не се подчиняват на онова етническо, религиозно(еврейско) и политическо лоби, което управлява САЩ, или с други думи – на лихварската олигархия от Уолстрийт, и да бъдем Еврейски, а не Европейски съюз, държави с мощно надигане и на социалистите от ПЕС, Ирина Бокова, Пеевски с Родните ни безочливи комунисти, с Кристалина Георгиева и Световната банка…,която се помота малко в Еврейския парламент за да натъпчи с финансова информация флашката за истинското финансово състояние на Европейският съюз.

 

        http://bultimes.com/istinata-za-svetovnata-banka-i-ograbvaneto-na-sveta/

      Затова и Русия въобще не иска да помогне, след като на Европа и пуснахме Северен поток, Меркел е наш човек, комсомолски секретар от ГДР, и тя не иска помощ от Русия, и най вече Рисия е закачила Имперските-Български символи на своето знаме с обявена война на цялото човечеството.



      – Възможно ли е оцеляването на ЕС в този му вид?

       В този си вид ЕС ще просъществува съвсем кратко време. Той все повече ще се превръща в тоталитарна комунистическа анти-християнска диктатура, която в съвсем кратък исторически период, ще се увенчае с ислямизирането на Европа и демографското унищожение на бялата Арийска раса – европейците.
За съжаление на 2-ри Хитлер няма да бъде позволено да се роди. Това е логичното развитие на нещата, ако екстраполираме сегашната посока, в която се движи Европа. След това олигархията отвъд океана, която е по-точно да бъде наричана глобална Еврейска олигархия, ще се заеме по същия начин да разложи отвътре и да подчини исляма – а след това ще се захване в бъдеще с неговото унищожение. Както виждаме, за да бъде разложено и почти унищожено християнството, им трябваха 1500 години. Като имаме предвид съвременните технологии за промиване и манипулиране на съзнанието, за да сторят същото и с исляма, ще им трябват, да речем, 150 години Максимум, защото вече контрола с интернет, банките и ядрените оръжия вече е само тяхно, и самия Путин който се прави на Света вода ненапита. Жалко за Руския народ!
      – Хората в Европа все още не съзнават опасността, която е надвиснала над тях, над децата и внуците им. Живеят си спокойно и кротко, в консуматорското общество, без особено да се замислят какво им носи бъдещето, при това близкото бъдеще. За повечето и преобладаващото мнозинство от тях, най-важното духовно събитие, което разтърсва издъно душите и сърцата на Европееца, в някаква перверзна психо социална трагикомедия, е резултатът от футболните мачове на Световното по футбол. Този резултат се явява кулминацията на цялостното ни физическо и духовно съществуване до този ден, наблюдавано подсмихвайки се от Путин. Това е всичко за измамното щастие което трябва да ни вълнува днес и нищо повече. Докато се появи резултатът от следващия мач, разбира се мача от светлото бъдеще!!!

                 
Но така е навсякъде, където материализирането на съзнанието, и насочването му предимно към материалната страна на битието, е главна насока в развитието на съвременното Европейско ”Еврейско” общество. Рано или късно въпросното общество достига логичната точка в това свое развитие, когато се превръща, образно казано, в луксозна кочина. Повечето сме виждали кочина, нали? Е, ако не сме, може да погледнете Българския парламент, почти метафорично казано… Прасетата в една луксозна кочина, била тя буквална или метафорична, искат само едно: луксозни условия на живот. Което за тях означава да са на сухо и топло, да им е постлана чиста слама, да са нахранени и напоени, и нерезите да си пожелаят свинете женски–това е.

Буквално или метафорично, на който както му харесва това е негов свободен избор.
      А в това време отвън от Щатите им приготвят лимончетата, които да сложат в устата на въпросните животинки, след като упражнят върху тях съответните сръчни хватки и манипулации… За съжаление това е най-адекватната метафора за състоянието на Европа, България и за света днес.

 

      И целият този сценарий е започнат в най дълбока древност отпреди 3 200 години, точно когато Евреите са избягали от Египет и са потеглили към обетоновата земя Ханаан.

 

В голата истина описах Хилядолетна Велика България или „ ИСКЕ БУЛГАР ЪРЪ” началото на 3 Българии : Дунавска България; Киевско - Волжска България – превърнала се във Великата Рус и съвременната еврейска Русия; и за Хазария, за която не се споменава и думичка в световната история, за Отвъдчерноморска България, която де факто просъществува 800 години, и изчезва напълно от лицето на земята. Всичко това, което качих в блоговете беше за историята на хилядолетното ни миналото, превърнало се в  светлото бъдеще, което ни предстои в Европа.

 

Projekt Khazаria “ mission completed !!!

      Има само една оправдана вяра - в Бога!Всичко друго трябва да се проверява.Не позволявай да изгладят мозъка ти!



Гласувай:
4


Вълнообразно


1. radostinalassa - Не си писал за САЩ.
22.07.2018 16:25
Този проект е изпълнен първо там. С докарването на робите от Африка. Сега в САЩ има 30% метиси. Там също има квартали с цветно население, където не стъпва бял крак.
цитирай
2. spook134 - то за САЩ е ясно, къде багат Евреите ...
22.07.2018 18:35
то за САЩ е ясно, къде бягат Евреите от Германия, Кой създаде ООН и Световната Банка, а Международния валутен фонд на кого е! Само схеми и прах в очите на хората! ВСИЧКО ТОВА ВИ ГО ПИША, ЗАЩОТО КРАЯ НА ВРЕМЕНАТА НАСТЪПИ. СЕГА СМЕ В ПОСЛЕДНИТЕ 8/8 ДО СВЪРШЕКА НА СВЕТА ИЛИ В ПОСЛЕДНИТЕ 45 ГОДИНИ. ПЪРВИТЕ 37 ГОДИНИ СЕ ВОДЯТ НА АЛПА ШУРАЛЕ, ИЛИ НА САТАНАТА! ЩЕ БЪДАТ ГОДИНИ НА МНОЖЕСТВО ПРИРОДНИ БЕДСТВИЯ, ТАЙФУНИ, УРАГАНИ, ТОРНАДА, ДЪЖДОВЕ И ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ, НА КОИТО И ВИЕ ЩЕ БЪДЕТЕ СВИДЕТЕЛИ. НА 21.03.2054г. ЩЕ СЕ СМЕНЯТ И МАГНИТНИТЕ ПОЛЮСИ НА ЗЕМЯТА. ПОСЛЕДНИТЕ 8 ГОДИНИ СЕ ВОДЯТ НА АЛПА КУЛМАН И ЗАПОЧВА 8 ГОДИНИ ПОТОП. АКО ИМА ОСТАНАЛИ ЖИВИ ХОРА НА 21.03.2062г. ЩЕ НАВЛЯЗАТ В ЕПОХАТА НА ВОДОЛЕЯ, САМО АКО ИМА! На 21.03.2017г.(ИЛИ ЛЕТО 7516) навлязохме в тоя последен цикъл и годината е 7560г. от СЪТВОРЕНИЕТО КОЯТО Е И ГОДИНА НА СВЪРШЕКА НА СВЕТА!
цитирай
3. radostinalassa - Разбира се, че ще има оцелели
25.07.2018 19:06
Сега си строят нови подземни градове. Чела съм , че ича подземни тунели между континентите. Под нашия град също има тунели. Има тунел между Африка и Странджа, откъдето е доведен трупът на Бастет.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: spook134
Категория: История
Прочетен: 79642
Постинги: 19
Коментари: 28
Гласове: 38
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031