Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2018 14:08 - Припомняния - Кеворк, Анжел, Светослав и др.ризови
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 1723 Коментари: 4 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Пардон – разни.

Българите ще се изненадат НЕПРИЯТНО от новината, че на 10 ноември 2018г. СБЖ (Съюзът на Българските Журналисти) е присъдил своята Голяма награда за 2018 година на Кеворк Кеворкян (р.1944) - „създател на телевизионната легенда „Всяка неделя“ и „построил“ стотици мостове в онези трудни за журналистиката времена преди промените, по целия свят“, както пише в официалния сайт на СБЖ.

Изключителна наглост! От страна на комунистите. Обяснявам:

Историята на България би могла да се съотнесе точно към историята на Германия, да речем. Там говорим за Хитлерова Германия (1933-1945) и за другата Германия (днес) - диалогична, демократична и европейска. Това съвсем категорично са две несъвместими държави, макар един народ на една територия да ги е градил и населявал. Никой не си и помисля да смесва лицата, служили на Хитлер, с днешните германци. А България? - От Девети 1944 до Десети 1989 съществуваше САМО ЕДНА България – Съветската комунистическа народна република. Всеки, който не я припознаваше като своя, нямаше право да съществува – биваше убит буквално (докъм 1956) и/или (след тези времена) властта отказваше всякакъв просперитет в образованието му, работата, кариерата му. За напускане на страната да не говорим. После (след 1989-та) дойде ДРУГАТА България – диалогичната, демократичната, европейската. Обаче лицата, управлявали и градили Комунистическа България, са същите, които днес претендират да управляват и Демократичната България. Нещо повече: НАГЛО ТВЪРДЯТ, че „България е една“ – т.е. Тяхната Съветска България и Нашата нова Демократична България били една и съща държава!? Някои Наглеци са още по-напред с „материала“ – Убийците от Съветската България ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ИСКАТ смъртта на нашата Нова България. А „народът“ ни се прави на не чул, не видял, не знаел, не участвал, невинен бил, другите започнали първи...

Нали питате, търсите причината, защо германският народ е в основата на Света, а нашият българин е наврян в кучия гъз на Историята? – Не питайте! Да изхвърлим непокаялите се комунисти и техните наследници от Миналото и Настоящето си, ако искаме да ни има в Бъдещето!

Изключителна наглост! От страна на СБЖ. Обяснявам:

Лицето Кеворк Кеворкян ПРЕЗ ГОДИНИТЕ 1979–1990 (нарочно съм го написал с големи букви, да му обърнете внимание!) води авторско публицистично предаване „Всяка неделя“. Тогава телевизията беше само една – държавна. И представете си сега, във всяка неделна привечер, когато цялата фамилия си е в къщи, цели 3 часа, БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ предоставяли на Този възможността да говори каквото си иска. Айде, бе! При положение, че в Конституцията на Народната Република до 1991-ва, при това в член 1-ви!, беше записано, че Българската Комунистическа Партия БКП е единствената партия, която ръководи Държавата.

Какво си мислите за Кеворк? – Правилно! Това е агент Димитър от комунистическата Държавна Сигурност. Защо “комунистическата ДС” ли? Ами, например, защото в доклада на Комисията по разкриване на досиетата (2008) е посочено изрично, че “Димитър” е снет от отчет в 1990 година и личното му досие е унищожено. Така става възможно “изчистеният” Кеворк да се върне на бял кон в телевизията на Любен Беров – 1993 и да стои там през целия мандат на “червения” Виденов и половината на “синия” Костов – 1999, занимавайки ни отново с “всяка неделя” по същото време. Във времето на “надпартийния Орешарски (2012-2014) “Димитър” ОТНОВО – “Ние пак сме тук” - е на екран. И на кой екран ли? – Ами на екрана на Нова телевизия.

Ужасно хубаво нещо са фактите! Подредените факти.

Да продължа с тях.

- В биографията на Кеворк Кеворкян – която и вие можете веднага да видите в Гугъл - е записано, цитирам: “Образование – между 1965 и 1970 следва право в Софийския университет”. Което значи ли, че Е ЗАВЪРШИЛ? – Не, не значи. Още повече, че зачитайки се малко по-надолу, ще прочетете: “Има висше образование от Софийския Университет” – няма година, няма факултет, няма специалност. Няма и грам ден юридически стаж. Направо: “редактор в отдел “Критика” на в. “Литературен фронт” 1971”.

- За “дупката” в кариерата на Кеворк между 1990-та до 1993, питайте мен. Дето чета старите вестници – “Като дойде Демокрацията, той откри собствено частно радио. Нарече го „Сигнал плюс” и напълни цялото му програмно време с откровена кръчмарска музика. Онази, която ще бъде наречена „чалга” след една-две години, заради изключително семплата си музикална структура и съвсем откровено пошлите си курвенско-педерастки текстове. В това радио пробиха Сашка Васева, Глория, Цветелина, Нелина, Баровеца, Орхан Мурад, Сашо Роман, Валдес, Бойка Дангова, Румяна, там Азис стана „звезда”.”

(Aз, dobronameren: Този „журналист” трябва да търка затворническия нар с обвинение за „развращаване на българската младеж”. Заедно със Слави, Дилов-син, разните ДимДуковци и Николети... Но това е друга история, ще кажете. Сигурни ли сте в това?)

- Вместо това след 2 петилетки време (другата му “дупка” 2000-2010) ТОЗИ нашенски Гьобелс ще набере ежеседмична смелост отново да се върне на цяла вестникарска страница в „Труд”-а на един друг агент на ДС – Тошо Тошев, агент “Бор”, правейки се пак на „демократичен гуру”. А Азис ще стане агитиращ символ на социалистическата кампания, довела на власт Сергей Станишев, Георги Първанов и другите от следващото поколение комунистически – вие допълнете думата, че аз ще се повторя! Докато търсите подходяща дума за кликата комунисти, аз да напиша, че ЧАСТНОТО радио на Кеворкян „Сигнал плюс” се излъчваше от ДЪРЖАВНАТА телевизионна кула на алея „Яворов”.

- За настоящата демократична “дупка на участие” на Кеворкян (след последното ДС-управление, на “Орешарски” – не ми се обяснява пак, че БСП е “лявото крило” на хищната “птица” Държавна Сигурност, а ДПС – “дясното му крило”), можете сами да се информирате, дори без да сърфирате в интернет – достатъчно е само да четете цитираните негови „анализи“ от червено-черно-кафявите блогъри в БЛОГ.БГ. Да видите каква отврат от мръсна и злобна, нечовешка пяна тече от “перодръжките им”.

И да попитам: За какво се готвят комунистите ( в частност тия от СБЖ-то) в сегашното време 2016-2018..., че вадят старите гьобелсови курви на медийната си политика и ги легитимират за “цвят на нацията”?

Усетихте, правилно!, моето презрение към ТОЗИ Съюз на Българските Журналисти. Няма да ви занимавам с историята му след демократичните промени и лицата, които го ръководеха в борбата. Да ви представя в целия им блясък ДНЕШНИТЕ ИМЕНА – на наградените през ноември 2018 и на тези, дето им раздават награди.

По-изявените наградени: (в скоби с наклонени букви е информацията от Гугъл – Ужасно хубаво нещо са фактите! Подредените факти.)

- Награда за постижения в периодичния печат на Миряна Башева (р.1947), наблюдател на в. „Сега” (Дъщеря е на Иван Башев, външен министър на България в правителствата на Тодор Живков и Станко Тодоров. Учи в английска гимназия, след което следва английска филилогия в СУ, но не се дипломира. Продължително време работи в сп. „Отечество“, след това във в.“24 часа“ и в.“Сега“. Известно време работи и в Българската телевизия. Обърнахте ли внимание, че пише „Българската телевизия“, а не Българската Национална телевизия, както се нарича тя от 1992 година насам. За вестник „Сега“ ще напиша сега само, че за него отговаря Светослав Терзиев.)

- Награда за радиожурналистика на Николай Кънчев (р.1960). Да не се бърка с поета Николай Кънчев 1936-2007 (Завършил е телевизионна журналистика в Московския университет. Състудент е на Сергей Станишев и Елена Йончева. Работил е в “Работническо дело”, закрит 1990г. и “Дума”. По-популярен е като Ники Кънчев, водещ - преди на „Стани богат“, днес на шоуто „Биг/Вип Брадър“ по Нова телевизия. Пък получава наградата за радиожурналистика!? Ах, тази Нова телевизия...)

- Награда за тв журналистика - Милен Цветков (р.1966) – (Има специалност Дефектология от СУ, но такъв стаж – не. Започва кариера в телевизията, поканен от Бригита Чолакова. (Оная с голото хоро по иван-славково време, помните ли я?) По-късно става водещ на основната новинарска емисия „По света и у нас“ – с прекъсвания до 2000 г. В тази година е поканен за работа в Нова Телевизия (от кого не пише), където е бил предшественик заедно с Лора Крумова (да не се бърка с Мира Баджева) на Витя Николаев и Ади Радева в сутрешния блок „Здравей, България“, както и едноличен водещ на „Часът на Милен Цветков“ в най-различни формати и така с прекъсвания до 16 август 2018г., когато предаването му е свалено от екран и той напуска НТ. Интересно тогава за какво СБЖ му дава годишната си награда 3 месеца по-късно.)

- Награда за книга – документалистика, публицистика, научни изследвания в областта на журналистиката и медиите - Симеон Василев (р.1961) Да не се бърка с джендъра Симеон Василев, избран за човек на годината 2014. (Завършил е „Българска филология в СУ, работил е в БНТ и стигнал до директор "Информация". Един от създателите на телевизия "Европа". Книгата за която получава днес награда - "Версия "Международна политика" е издадена 2005 г.)

- Награда за фотожурналистика - Иван Григоров, във връзка с неговата 70-годишнина (Работил е като фотожурналист във в.Поглед“ от 1977 до 1995 - една година преди закриването му през 1996-та; след това в ДИР.БГ, от 2011-та в БЛИЦ.БГ.)

- Наградата за българска медия извън България получава Радио ,,България“ – Линц, проф. Димитър Дунков  (Нямам тук място за неговата трогателна история, разправена лично в Интернет, как през ноември 1990 попаднал без никакви пари в Залцбург след като имал вече 20 години преподавателски стаж в България, последните 10 от които в Пловдивския Университет. Само ще ви обърна внимание, че наградата му е връчена като работещ за „българска медия ИЗВЪН България“, и това е Радио България в Линц, Австрия. Става въпрос за „Радио България“, което е отделна програма вътре в структурата на БНР, предаваща САМО за българите в чужбина и то на съответния чужд език. Да не се бърка с „БГ Радио“, което е съвсем „друга бира“ – частна медия е.

Помните ли един протест от лятото на 2017 г., няколко месеца ПРЕДИ председателството ни на ЕП на едни журналисти от това радио, че искали да ги уволнят – тях баш, журналистите, представляващи „европейския образ на България“ А имената им помните ли? – Даниела Константинова, Дарина Григорова, Атанас Ценов, Къдринка Къдринова... А имена на сътрудниците им в България? – Искра Баева, Нина Дюлгерова, Боряна Митева, Андрей Андреев... А имената на защитниците на тези „европейци“? – Силвия Стефанова, Силвия Великова, Петър Волгин, Ангелина Пискова, Велиана Христова, Елена Йончева, дори самият президент Румен Радев!

- Награда за особени заслуги към българската журналистика - Кольо Панамски за цялостна дейност и във връзка с 90-годишнината му (Уф. Този е бил на 61 години по Десети ноември 1989. За какви „особени заслуги“ става дума?!)

- Специален плакет на СБЖ “за професионална и гражданска доблест” получи посмъртно убитата журналистка Виктория Маринова от Русе. Само един въпрос имам към СБЖ-то: Не й ли връчвате наградата, за да продължавате съмнението, че тя била убита ЗАРАДИ журналистическите си качества, а не от един загорял циганин?!

- Наградата за журналистически електронен сайт беше определена за журналиста Димитър Стоянов от сайта ,,Биволъ”. Той преди 2 месеца НАИСТИНА беше арестуван по време на изпълнение на своите служебни задължения заедно с един свой румънски колега около Радомир. Помните ли? Обаче знаете ли, че ТОЙ ОТКАЗА да получи наградата си с мотива, че “не може да приеме отличие в конкурс, номинирал също и хора, които са замесени в службите”. А знаете ли как това негово достойно поведение бе коментирано в официалния сайт на СБЖ? Цитирам: “Това обаче не помрачи настроението в клуб „Журналист“ и това за пореден път доказа, че журналистите са хора, които приемат всички казано и изречено от техни колеги, защото уважават и ценят мнението на другите.”

Ей заради такива българи-гьобелсовци сме на последно място сред европейските държави. Народ, който наглее по този отвратителен комунистически начин не е брашно за европейска баница! Справка: по същата причина и руските путинци са оттатък керченския проток.  

 

Представих ви един арменец-комунист от средното поколение български комунисти. Сега чуйте за един евреин-комунист от последните “динозаври”, който още е жив. Става дума за Анжел Вагенщайн (р.1922).

Според мен евреин-комунист е още по-отвратително от арменец-комунист. Защото геноцидът над арменците е от турците. Докато комунистите са идейни братя на националфашистите!

Анжел не бил комунист, казвате? Давам думата на Гугъл: “Прекарва детството си във Франция, където родителите му емигрират по политически причини заради левите си убеждения. След амнистия семейството се завръща в България. Вагенщайн става член на РМС на 16 години. Тогава (1943) е осъден на смърт заради участието му в палеж на военно имущество по време на война. Изпълнението на присъдата е отложено от американските бомбардировки над София в началото на 1944г., когато затворът е разрушен и затворниците са евакуирани в сливенския затвор. После идва 9-ти септември и...” ...

Анжел Вагенщайн живее вече 80 години в конфискувана от народни врагове стара кооперация на ул.”Московска”, на 6-я етаж. Ако реши да се изплюе по-силно от терасата си и духа вятър, плюнката му ще падне в градината на двореца на Симеон II (р.1938) по чието време е помилван на практика. Един етаж под него дълги години живееше Гриша Филипов. Дали са плащали наеми? – Кому, на истинските собственици ли?! Айде, бе! Че къде да ги търсят, в общата яма на софийските гробища ли? Освен това и двамата като висши партийни членове на БКП, НИКОГА не са били вербувани в ДС. Защото ТАКИВА по устав са докладвали за антикомунистически забежки и прояви на които са ставали свидетели. ТОВА е високият им комунистически морал.

Анжел никога не е бил комунист, продължавате да твърдите. Дългогодишното му приятелство с братята Конрад и Маркус Волф не ви интересувало, нали. Какво от това, че докато Маркус е бил директор на източно-германската комунистическа Държавна Сигурност и като такъв е бил за света “човекът без лице”, “ангелът” се е чукал с него за здраве на семейната си маса. Айде пак да погледнем в Гугъл. Там пише много неща за този “корифей на българската култура”. (Коя култура? – съветско-комунистическата или българо-европейската?)

- Че бил един от моралните убийци на Никола Петков, например.

- Че има филми като „Ние надделяхме“ и книги като „Смърт няма“, пардон – „Звезди“ и „Сбогом, Шанхай“.

- Че бил дисидент и борец за демокрация, заради организацията на първите “сини” прояви от януари 1989 (“френската закуска” в посолството на Франция), 18 ноември 1989 (първият митинг на СДС пред “Ал.Невски”), януари-април 1990 (Кръглата маса, от страната на БСП), юли 1990 (“велик” депутат от листата на БСП).

- Или пък заради семейното му издателство “Колибри”. (Което впрочем е единственото българско издателство, издаващо електронни книги на български език.)

- Или пък заради ордена “Стара планина”, първа степен, връчен му по времето на Симеон в 2003г. Или пък за Държавната награда “Паисий Хилендарски, която получава лично от Орешарски в 2013-та. Или пък медала “Иван Вазов” на Съюза на Българските Писатели, даден му в 2014-та.

Ще завърша с едно мое наблюдение. Знаете, че ми е хоби да се заглеждам в цифрите. Знаете ли, че Маркус Волф е умрял на 9 ноември 2006 година? Дали е случайност, че сърцето му не издържало и се пръснало точно 17 години след падането на Берлинската стена? Защо си мисля, че 7 юни 2019г. е подходяща дата за приятеля му Вагенщайн. Тогава ще се навършат 29 години (едно друго просто число!) от събитието, белязало безвъзвратната смърт на комунизма в душите на нормалните българи.

 

Остана – след дъртия евреин-комунист и средния арменец-комунист - да ви представя един по-млад българин-комунист. Казва се Светослав Терзиев (р.1954). Той има “дългогодишен стаж в структурите на Държавна сигурност в отдела за борба с идеологическата диверсия и друга подривна дейност на противника по линия на художествената, творческата и научната интелигенция, средствата за масова информация и здравеопазването” – съвсем пресен цитат, от 2.06.2018. Вербуван е през 1980г. като агент “Каменчев” на VI управление на ДС. Чак през 1988 г. е започнал да служи и на Първо главно управление, вероятно в периода, когато е изпратен за кореспондент на БТА в Париж. “В зората на демокрацията опитното ченге преминава на служба в печатните издания на часовите вестници, за да акостира във вестник „Сега”. Анализатор на международните политически процеси, в същото време и преподавател в СУ.” – продължение на цитата.

Горките студенти! Не само защото Терзиев ги учи. Ами Андрей (пантев), Драгомир (драганов), Искра (баева), Мария (пиргова) – името им е Легион...

Горките български читатели също така!

„Сега“ е български вестник в София. Негови основатели, през 1994-та, са Кънчо Стойчев, Андрей Райчев и Милен Марчев. (Марчев? Има една Марчева Жени в Нова телевизия. Тя каква му се пада? “Момиче на късмета” ли е като бляскавата Гала, също от НТ - делничната, не съботно-неделната. На такива Апостол Апостолов вика “кариера-вагина”.) Днес в.”Сега” се издава от акционерно дружество „Сега“ АД, което е собственост на „Овергаз“ АД на Сашо Дончев, който като физическо лице държи 27% от капитала. Останалите 73% са собственост на дружеството „Алтернатива 98“.

- Нали знаете кой е Сашо Дончев? Онзи, който се скара с Илия Павлов ТЪКМО през 1998 година. И измести неговия Мултигруп от търговията с руския газ. После Илия Павлов се просна убит с куршум в челото. Като Ботев. (Споменах Христо Ботев, та се сетих. Тия дни излиза на екран един документален филм за Стефан Продев – “С ботевски дух” се казва. Срама нямат тия комунисти. И никога не са имали!)

- Ако не ядете вчерашен хляб, да напиша, че и днешният “пресен Дончев” е същата стока. Една негова среща със Сотир Цацаров в офиса на Георги Гергов стана причина крушовската селянка Корнелия Нинова да духне под опашката на пловдивския свинар. (Да не захващам Айн Раунд UP – че модерните напоследък джендъри веднага ще се хванат за палците. “Морално е всичко, което служи на Революцията” – цитирам сина на Лена Владимир. Не Владимир Пут-ин.)

- Главен редактор на вестник “Сега” днес е Теодора Енчева, нейни заместници са Мария Стойкова, Петьо Цеков и Мария Донкова. Политически коментатори Миряна Башева (писах за нея), Димитри Иванов (другият солташак наблюдател на Тома Томов, доайена на сегашното НС, от квотата на БСП) и Светослав Терзиев – все терзии от ДС-то “снети от отчет през 1990г.”.

- А пък художникът на в.”Сега” се казва Христо Комарницки. Не само на мен ми е “любим”.  (Имам в архива си поне 200 негови карикатури, събирани повече от десетилетие. Ох на тати русначето саддамско. Образцово гьобелско създание. Този факт е доказуем именно чрез карикатурите му!) Един по-млад арменец от Кеворк – Антон Хекимян от bTV, един по-млад българин от Светослав – Виктор Николаев... направо го боготворят. Очаквам всеки момент да го “залюби” и Златимир Йочев от БългарияОнЕр.

 

Провокиран от “Наградата на СБЖ за 2018”, ви представих по-подробно 3-ма от отците на Комунизма: Най-възрастния Анжел Вагенщайн, средния Кеворк Кеворкян и младия Светослав Терзиев. Те далеко не изчерпват всичката им комунистическа пасмина, но – сами ще се убедите, че като “дръпна” който и да е от тях, се повличат навързани като свински черва и останалите. (Нещо като в БЛОГ.БГ. Дръпнете от Мрежата който и да искате постинг на Икото, Рустама, Гет, Борн, “аз съм Юлия” и ще видите в коментарите отдолу как са се строили всичките останали мораво-червено-черни деденца. Методът няма грешка.)

Да не забравя, както обещах в заглавието, “и другите ризови

- Отдавна питам, безответно уви, “Ризови” клан ли е или не. Щото от Иван-Славковата телевизия помним един Стоян Ризов, пълномощник на ЦК на БКП в българската телевизия, и една Венка Ризова – синдикалния й лидер. В зората на демокрацията се появи една Люба Ризова (във в.Демокрация) и една Цветанка Ризова (в сауната на Валентин Моллов). После, покрай Георги Първанов, видяхме Десислава Ризова. Напоследък се мярна, и изчезна, някаква Доника Ризова...

- Споменах Иван Славков, та се сетих за Николай Колев, водещият “Дневници”-те на телевизия ЕвроКом. Това е “вчерашният” водещ новините в Иван-Славковата телевизия, а днес е “загриженият за пенсионерите” младеж. Който се разписва месечно под заплата, по-голяма от тази на премиера. А, на бас! Пардон - а, наздраве за глупаците пенсионери, които мижат с широко отворени очи. От страх, гузност, глупост, виновност... пак да попитам.

- Да не забравя Цоневите, на Дон Базилио фамилията. Двамата братя Коста и Васил и техните деца съответно Димитър Цонев и Ирина Цонева. Димитър Цонев е ... за мъртвите добро или нищо. А Ирина Цонева е “нашият човек” в Демокрацията. Кореспондент на Българската НАЦИОНАЛНА телевизия!

- Ужас! А изобщо не съм захванал циганите турци на Доган.

Никак не му е лесно на Бойко Борисов! Но такъв жребий си е избрал. На цар Борис Трети да не би да му с било лесно?! Виж на сина му Симеон Втори му е леко – само за едни имоти има да се грижи.




Гласувай:
1



1. koko51 - Геният на завистта и комплексите на аграрфашизма
17.12.2018 11:37
Можеш да сравниш К.Кеворкян само с Даниел Дефо от Ми-6, а и да продължиш да злобееш, докато се спукаш като гноен мехур. Това се надявам да стане някъде между 2 февруари и 13 март 2019 г. В сравнение с него и ти и аз сме мухи еднодневки, за което обаче никой не ни е виновен освен самите ние. По онова време всички по-известни и с потенциал журналисти са били „привлечени“ за сътрудници на ДС – Тома Томов, Димитър Езекиев, Димитри Иванов, Иван Гарелов… Хайде, посочи някое известно име на български журналист, писател… За моя някогашна изненада и Димитър Авджиев се оказа „ангажиран“… Това значи ли, че трябва да ги сравняваш с ония садисти с колове, които са пребивали и убивали концлагеристи. Знаеш ли какво означава думата „капо“ – ето за тях обществото не знае и заедно с тях са онези, които уж са минали между капките и никога не са „донасяли“, „нямат“ досиета и прочее. Аз бях един от наивниците, които след 10 ноември се оказаха в Управителния съвет на СБЖ и тръгнаха да го реформират и демократизират, изгонихме Стефан Продев, за да седне на мястото му, лакеят му секретар, а сега председател-президент е другата му секретарка… Направихме нов Устав, приехме Етичен кодекс, опитахме да вкараме синдикални права… нищо не стана! Напуснах и бях за кратко в СЖ „Подкрепа“ – пълна скръб и духовна нищета, напуснах ги. За много неща си прав, но ти биеш по самара вместо по магарето – захванал си се с дейците на културата и изкуството, а виж кои са в управлението на БГ-го, нито един агент нали така??? Ама чакай, ако сред тях няма осписъчени, то зад тях и над тях със сигурност стоят кулкловодите от КДС и КГБ/ФСБ. А има и от турското МИД и от ЦРУ-то. И какво да легнем да умираме ли? Аз се евакуирах в Канада, заедно с цялата бившата 50 хилядна арменска колония – останаха, оцеляха там при вас само 1000 , които вие българите сте спасили, както сте спасили и евреите – убили сте само 11 хиляди от 50 000! Виж там оправи си ксенофобията – арменофобията и антисемитизма, аграрфашистче!!!
Коко
цитирай
2. krumbelosvet - Леле-мале
19.12.2018 03:52
Фашо-вой срещу Луната.
Пази Боже от "демократичен" класово-партиен подход + класово-партиен бяс. Тоа чуек не го е майка раждала, а Макартизма го е родил. Ма он сигур не знае кой е Макарти. Бесен антикомунист, прогонил Чарли Чаплин от Америка и разследвал Айнщайн. Духът му до днес вие в "Гласът на Америка".
цитирай
3. dobronameren - Не разбрах
19.12.2018 12:11
защо съм аграрфашист? Може би защото съм останал в България, а ти си се емигрирал в Канада, Коко...
Иначе Крумчо е ясен. Имам само едно наблюдение - в този забиващ ме коментар, е забравил да спомене за 6-те ястребинчета. А имаше повод онзи ден. При това от високо място - на президента вицепрезидентът. За Илиана Йотова говоря да съм ясен
цитирай
4. dobronameren - Още. Коко ми написа в коментара си номер 1
20.12.2018 17:35
че нямам "право да сравнявам Кеворкян, Тома Томов, Димитър Езекиев, Димитри Иванов, Иван Гарелов"… с "ония садисти с колове, които са пребивали и убивали концлагеристи". Има много поздрави от нормалния свят Този. Гьобелс беше осъден на смърт от международния Съд, БЕЗ ДА Е УБИЛ НИКОГО ФИЗИЧЕСКИ. Чуваш ли, журналисте, НИКОГО ФИЗИЧЕСКИ, но е един от 6-мата най-големи убийци в Хитлерова Германия. Защо ли?
Тъкмо защото - да кажа меко, бягаш от отговора - си муха еднодневка като твоите колеги от СБЖ и СЖ. Нищо запомнящо се няма да остане на този свят след вас. Хайде, целувайте ръка на Бога, че ви се разминава само с публично отрицание и бягайте.
А да не забравя. Ти, Коко, и за пророк не ставаш. Да се надяваш да се сбъднат мечтите ти, съвсем не значи, че "познаваш". Аз няма да се спомина от злоба. Не ми се обяснява защо. И това няма "да стане някъде между 2 февруари и 13 март 2019 г." Първата най-близка дата на моята смърт е 20.04.2021г. Няма да ти кажа защо. Не е твоя работа. Не го решаваш ти това.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1872526
Постинги: 669
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031