Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2020 08:52 - Откриването на Древна Тора доказва ли евреите поклонение на сатана? (актуализиран с предговор от старшия редактор)
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 655 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 14.02.2020 08:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Откриването на Древна Тора доказва ли евреите поклонение на сатана? (актуализиран с предговор от старшия редактор)

Турската полиция възстанови откраднатите еврейски свитъци Тора, украсени със сатанински илюминати

от  Иън Грийнхъл  - 12 февруари 2020 г.  

image

Хексаграмите са често срещани в древната символика, но какво символизира този - Звезда на Давид? Печатът на Соломон? Сатанинската марка на звяра?

https://www.youtube.com/watch?v=4TIJbcAmh6Q&feature=emb_logo
https://www.veteranstoday.com/2020/02/12/discovery-of-ancient-torah-proves-jews-worship-satan/

предговор

Ние сме във война на добро и зло далеч над всичко, предвидено в религиозните учения. Нека да ни предговорим с „коригирана windage.“

Изтрийте линиите между езическото и не езическото, между религията и митологията. Нека също да коригираме времевата линия, вземете това, което вероятно вярвате, че беше светът през 4000 г. пр.н.е.

Направете Средиземноморието езеро, изцяло прясна вода, захранена от поредица от огромни езера и реки, съставляващи Северна Африка, без пустиня Сахара. Напълнете Арабския полуостров с градове, гори, селскостопански земи и евентуално помислете, че голяма част от това, което се приписва на ранните близкоизточни цивилизации, може и да е имало другаде, сега под пясъците.

Обърнете внимание, че през годините на Рейгън космическата совала прелетя този регион, използвайки напреднали проникващи на земята (SAR) радари. Резултатите изтриха библейската история и по този начин бяха класифицирани едва след незначително издание чрез National Geographic.

Нямаше Черно море и Балканите бяха лесни съперници на Близкия изток.

В един момент има нещата, за които можем само да гадаем, какво се е случило със Земята, геоформирано в това, което виждаме днес, празни пустини, древен свят, изтрит и измислен след това.

Това, което също губим, е произходът на боговете, Молох, Ваал, за които се говори в Битие.

Кои бяха тези богове?

"Ще имаш  не  други  богове освен Мене " (на еврейски: לא יהיה-לך אלהים אחרים על-פני)

Това, което знаем, е, че те са били мощни, те са били известни и са "отглеждали" човечеството. Смъртта на Молох от поредицата „Спяща куха“:

 

Противопоставяха ли се по някакъв начин на египетския монотеизъм?

След това, когато посещаваме Баалбек в Ливан или Египет и виждаме камъни, които тежат стотици тонове, неща, които днес нищо не може да се движи, използвани като основи за градове и храмове, ние си задаваме въпроса: „Кой направи това и поискаха ли живота на нашите деца в заплащане?

Глупав въпрос? Прочетете нататък.

Въпреки че Второзаконие се приписва на Мойсей, малко учени приемат това насериозно. Това е важно, тъй като именно Второзаконие е въпросът за израелтяните и жертвите на децата. С голям риск историята на самия Авраам също е отворена за интерпретация.

Второзаконието е „проектирано“ назад във времето, за да изчисти историята на Авраам от проблемите на детската жертва и по този начин поставя толкова много под въпрос, но това не е това, за което днес ще говорим.

Ако някой е преместил Второзаконие към V в. Пр. Н. Е. (4-500 г. пр.н.е.), периода на класическата Гърция и основаването на Рим, като по този начин го освобождава от безумната креационистка теология, виждаме нещо съвсем различно. Второзаконие, по-специално 12:31 се занимава с поклонението на Бафомет и Молох в рамките на юдаизма и широко разпространената практика на детските жертвоприношения.

Вие не трябва да се покланят на Господа твоя Бог по този начин, за всеки  п гнусна работа, която Господ мрази, което са направили за боговете си, за  о те дори горят синовете си и дъщерите си в огън боговете им.

Виждаме и истинската основа за причудливите обрати в евангелското християнство, масонството, други тайни общества „Мега“ и езотеричните практики на йезуитите. Възможно е също да спечелим обосновка за многообразието в юдаизма, като олигархията на поклонниците на Молох следва вавилонските учения и основен поток от евреи, които следват традиционните вярвания.

Доказателствата за координирани и широко разпространени практики за жертвоприношения на деца / сексуално насилие над деца в широка коалиция, както изглежда, на различни различия в убежденията, пораждат хипотеза, подкрепяща наличието на скрита религия зад Кошер Ностра.

Тук става ясно за Доналд Тръмп.

Засега това ни води. Ние сме готови да приемем, че има евреи, които не се покланят на Молох, но има много, които го правят, и те контролират Израел при ликудистите и представляват значителна власт.

Въпреки това, в широката рамка на християнството, особено в САЩ, има до 30 милиона поклонници на Молох. Нека си спомним, че Молох е „истинската сделка“, не паднал ангел, който се разбунтува, а по-скоро „стар бог“, който представлява истинско зло.

Стана ясно също така, че голяма част от израелския интерес към Сирия и новите храмове за „Соломон“ всъщност е нещо съвсем различно, очевидно свързано с поклонението на Ваал, но по-добре изразено като Молох или Милком.

За повечето терминът „дявол“ работи също толкова добре.






Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. kirk - Да, всичко е точно
18.02.2020 17:28
И името ти е еврейско, бе педал, дементирал сульо... Селяндууууууур!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39741220
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031