Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2020 07:13 - ПРИСЪДИХМЕ НАГРАДАТА "ИНТЕЛЕКТНОСТ 2019"
Автор: planinitenabulgaria Категория: Изкуство   
Прочетен: 937 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 13.01.2020 04:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

      НОСИТЕЛЯТ НАГОЛЯМАТА ЦЕНТРОВА НАГРАДА  „ИНТЕЛЕКТНОСТ 2019” – НОМИНИРАН!

 

    Вчера в база на Центъра, Кемптън, пристигнаха резултатите от гласуването за тази награда от последните ни базите в Столипиново, Калуга, Факултето, Улан Уде и Нов път. Тази вечер в немецкое консульстве в Лос Анжелесь отпразнувахме номинацията. Беше супер!

   На балотаже явились трима кандидати, но вторият и третият, които бяха с еднакви точки оперативните работници на Центъра с право на глас ги отпаднаха. Отфъргването им от претенциите им за приза считаме за нормално, защото те не са нетови фигури, какъвто е новономинираният пред нас, а начинаещи в нетовия бизнес. Поради неучастието им в делата на Центъра като наши сътрудники публикуваме светските им имена – д/р Любомир Чолаков, специалист по инфекциозни заболявания и к. и/сторически/. н. Максилиан Приседашки, защитил докторат за Антифашисткото въстание през 1923 г. Новономинираният пред нас обаче не може да бъде осветлен, защото в Центъра ползваме негови публикации, от които след извършена им пълна колоноскопия снемане от тях полезна за нас информация.

   Номинацията си „ИНТЕЛЕКТНОСТ 2019” на тазгодишния наноминиран се присъжда за негов пост в нета, където той дава пример на другите нетови изявници как да компресират интлектната информация, която те поднасят на инелектниките в нета. Постигнатият от него интелектов връх за сега остава недостижим за останалите, пишещи в Категория „Компресирана” интелектност.

    А сега мотивите на Центъра защо номинирахме този, а не тези, на които изписахме светските имена:

   Само в три изречения новономинираният пред нас съобщава три хиперинтелектуални новини, а в четвъртото ги обобщава и с него затваря темата. По умност схнего би могъл да се мери единствено Радев, а по интелктност – Манолова. Тъй като тази негова изява се явява нетова класика и същевременно интелектна революция в нета,  поместваме тези три много изключителни изречения. Преди да ги отпочне, тазгодишният новонаноминиран е отпраскал и една своя снимка в черно-бяло облекло, с очила, големи колкото се носеха по времето на  Здравко от Дует „Ритон”.

   В първото изречение, според нас в Центъра най важното, той хиперинтелектнтно поднася информация за теглото си, като откровено го цитира – тежи 90 кг.

   Справка в архивите на Центъра показва, че нетовите дами предпочитат мъж, с когото да преминат по същество, ако живото му тегло е точно толкова. Ако е различно се държат неразположено към него.

   Във второто изречение той дава нова интелектна информация, откровено цитира ръста си - 190 см.

    Справка отново в Архива на Центъра показва, че нетовите дами предпочитат мъж с точно такъв ръст, ни сантименътр по-горе или по-доле. Дори пълните ментета, както в Лось Анжелось наричат дамите, които

 

                      Да готвят не умеят,

                      да чистят не могат,

                      свирки не правят,

                      отзад не дават...

 

на профила на фейсбука си са написали, че търсят 190 см. мъже, други да не им влизат в профила въобще.

   В третато си изречение заключителната интелектна информация на на новономинирания пред нас е, че той е на 59 години.

    Отново справка в Центъра показва, че такъв мъж за дамите е със сребро в главата и чилик между краката. Чуят ли за тъкав, следват серии мокри сънища.

    Във финала на тази компресирана хиперинтелектност в три изречения  се появява  четвърто обрамчващо предишните три, което съобщава, че новономинирания пред нас започва подготовка за празниците.

    И от Столипиново, и от Факултето, и от Нов път, и от Автогара Варна, да не говорим за Калуга и Улан Уде, където нивото е по-ниско – поддержката за новономинирания пред нас е абсолютна.

 

    По този случай в немецкото консулсве в Лось Анжелось пихме върховото немско питие луникоф, бе ни изнесена и подходяща за темата на събирането музикална програма. Подготовката в консулството извършиха центровите ни сътрудници:

 

             Консъл хер Изаак Вагиналенщайн,

             Военен аташе хер Гюнтер Регел,

             Преводачка фрау Роземари Швул,

             Танцьорка фрау Ерика Биербаух,

             Културна сътрудничка фройлайн Зюси Аршлох,

             Спец хер Хайнц Мутербюрст,

             Икономически разведчик хер Диетер Шаммайстер.,

             Жрица №1 към с.консулството, фиойлейн Гиезела Байшлаф

             Жрица №2 към консулството фрау Анжела Реструм,
             
             Н/к отдел "Развелечения" фройлейн Сара Фихзенщок

 

   Културната сътрудничка на немецкое консулстве пела нам две песни, самые  популистические булгарская и немецкая песеньнки.

    Слушайте, наслаждайтесь!









Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12182822
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031