Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.12.2017 15:56 - Капиталовата хуманщина
Автор: dedenze Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1741 Коментари: 7 Гласове:
1

Последна промяна: 17.12.2017 17:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

          В неистовият стремеж на капитала да си придаде красив, хрисим и човеколюбив ореол, бяха измислени десетки хватки, примамки и лицемерни заблуждения. За тяхното описание сигурно е нужно повече от един живот и пак няма да е изчерпателно. Все пак, трябва някой да посочи по- важните от тях, да открие причините които ги налагат, да поведе борбата за тяхното унищожение. Тук ще се опитам да покажа най-големите и фрапиращи:

         Глобализация - Светът е общ, без граници, дава на всички право за придвижване, образование и работа, където и както пожелаеш !? Прекрасно, но не мести и прекроява местата на монополите, собствеността на финансовия капитал ! Т.е. управлението, приходите и печалбата при нас, труда от вас !?Така съвсем безплатно може да обереш каймака на десетки народности, образовани, можещи и знаещи, наемни работници, чиято подготовка е участвала в обедняването на много държави, да създадеш ужасяващи демографски проблеми, реално да прекроиш с невоенни средства картата на света ! Освен кадърна, евтина, работна ръка, съществуват и екстри- сексуална активност и свежа кръв, отгледани здрави деца подходящи за осиновяване... !

        

     image   

         Хомосексуалност - Извън вродените генетични аномалии, в процеса на развитие се формира и половата ориентираност, известни са над 20 вида, а при общуване по двойки, цифрата расте. Науката го отдава на аномалии в хормоналния баланс, управляван от най- сложния и неизучен орган -хипоталамуса .Това съществува от хилядолетия, хората са го приемали като болестно състояние, опитвали са да го лекуват безуспешно. В последните години се наблюдава рязко увеличение на това състояние, неговата реклама и афиширане. Състоянието е опасно за човешката популация и бъдеще по съвсем понятни причини ! Увредените хора, нямат вина за тази генетична даденост, не са опасни за околните и нямат никакви други отклонения. Затова в света се провежда масирана акция за „легализиране” и толерантно отношение към тях. До тук всичко хубаво, но какво става с намесата на капитала !? Има много мнения, че увредата на хипоталамуса се дължи на многото имунизации, генно модифицирани храни... Вместо да се търси и отстранява причината, капитала започва нейната експлоатация. Първо, в привличането като гласоподаватели  за личности и партии. Второ, в развитието на индустрия, задоволяваща сексуалните им нужди . Трето, в официалното узаконяване на еднополови бракове основно от наследствени и финансови съображения. Най- страшното е, признаване на право за осиновяване и отглеждане на деца, с ясното съзнание, че децата копират поведението, маниерите на родителите си и нямат право на възражение !?

 

 image

          Смъртно наказание -Това се счита като най- голямото цивилизационно постижение !? Има известна логика в твърдението, че изпълнението на смъртна присъда, приравнява изпълнителя с престъпника. Има смисъл в надеждата, че осъдения може да се промени и поправи в затвора, че живота е дар свишше и не трябва да се отнема. Но, хуманността на тези твърдения е много по-малка, от  прякото обслужване на капитала ! Затворите и тяхната издръжка, създава допълнителна, голяма, печаливша индустрия. Хуманните изисквания понякога осигуряват условия по-добри от битовите и средата на престъпниците !? Вече има и частни затвори !? Затворника е важен и нужен потребител, източник на евтина, работна ръка ! Броя на затворниците ежегодно расте, като разходите за тях им плащаме ние ! Ако едно животно наруши установения ред се убива напълно законно, при човека не !? Мнозинството от затворниците за тежки престъпления, не отговарят на понятието човек, но са защитени ! Фрапиращи са случаите , когато убиец се пуска в домашен отпуск, размножава се генетично, извършва ново убийство, за което пак няма смъртна присъда !? Сега си помислете за юдейската и мюсюлманска религии, там също важат десетте божи заповеди, но само за юдеи и правоверни ! Останалите са животни , гои и гяури, които може да бъдат избивани без никакви угризения ! Помислете, трябва да има ясно определение за човек, ако не отговаряш на него и си извършил тежко престъпление, е нужно смъртно наказание !

image






Гласувай:
2



1. apostapostoloff - Пак си начеса едно хубавичко
17.12.2017 18:37
езика и туй то...
цитирай
2. dedenze - Каква чест !?
17.12.2017 18:59
Пак ме е споходил блоговия ненормалник, овонял е постинга и традиционно нищо не е разбрал !
цитирай
3. born - До голяма степен мога да се съглася с оценката ти за създателя на коментар 1. - Простол, НО,
17.12.2017 21:30
1. Простол съвсем очаквано и разбираемо е против смъртното наказание, защото за умишлено заблуждаване и лъжи в особено големи размери с цел ограбване на абдалите / а това е професията , която си е избрал/, нищо чудно в един момент да се въведе и смъртно наказание.
2. Начинът му на изразяване е белег на тежко и безвръзвратно изпедерастяване, което е изключително вероятно с оглед на евроатлантическата му и геополитическа ориентация.
3. Да искаш от един от 80-те % дебили да разбере нещо е изключително наивна надежда от твоя страна !
цитирай
4. dedenze - Съгласен съм born !
17.12.2017 22:02
Колкото и да се пази човек евроатлантиката, тя явно го облъчва ! Опитвам се да бъда толерантен с педалите, но те не го оценяват и се опитват да ми се качат на +++ !
цитирай
5. born - Добре звучи ! Хареса ми начина на изразяване :
17.12.2017 22:26
dedenze написа:
Колкото и да се пази човек евроатлантиката, тя явно го облъчва ! Опитвам се да бъда толерантен с педалите, но те не го оценяват и се опитват да ми се качат на +++ !

Как да не им ++++ майката !
цитирай
6. dedenze - Нещо друго трябва да им направим born !
17.12.2017 23:11
Това с майката крие опасност да ги размножим !
цитирай
7. born - Мисля, че достатъчно са скопени и ...
18.12.2017 19:48
Мисля, че достатъчно са скопени и утрепани от живота : нека да си живеят и тънат в собствените си изпражнения.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3467047
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031