Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2015 21:00 - Как да спасим Русия и руския народ. И за идващия Цар... logoslovo.ru
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5041 Коментари: 9 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Извадки от неколко разговора с йеромонах Пимен, подвизаващ се на Света Гора - Атон. (А защо за Русия ли? Защото положението ни е еднакво, и лекарството ще трябва да е същото! Г.С.)

 

 

- Какво, по-точно, да правим?

- Рецептата ни е дадена в самия принцип на руската държавност: Православие-Самодържавие-Народност. Като начало трябва да възстановим народността. За да можем отново да се наричаме руси (руснаци). А това значи да се избавим от всичките евреи (жидов), за да очистима нацията... И не е "руски човек", а руснак. Защото само за едното име, Господ може съществено да ни помилва.

Питат ме, защо на Белорусия така и провървя с ръководител. Да, макар и да висока степен масон, и макар че започна да предава страната на Ротшилдови и да въвежда биометрични паспорти. Но той се държа десетилетия. Той запази народа от развращението, което постигна Украйна и Русия. Защото запази самосъзнанието – белоруси. А какво стана в Русия? – Вместо руснак, - “россиянин“. Какво е това? Името на болестта ли е? Или още по-лошото название, по жидовско-полски маниер: «украинец», т.е. жител на юдо-полска покрайнина. И Украйна пострада повече от всички, защото най-голямата разруха стана там. И то, само заради отказа от руското име.

Ето колко е ценно пред Бога, самото име «Русский». Аз вече ви казвах, с какъв чудесен промисъл Господ е опазил това име за нас. А ето че хората масово се отказват от него. Отказват се от Дара, който е създал Господ. Недошлите на трапезата Господя ще бъдат изхвърлени навън. Ето колко велико е значението само на името Руснак. От него кардинално зависи съдбата на държавата!

Но нали Господа не можеш да излъжеш. Даже и всички да принудиш да се наричат руснаци, щом народността им не е руска, а русско-еврейска, това пак няма да е руско име. Избавлението от жидовете (евреите) е едно, а избавлението от жидовските дела, е друго. Жидовско дело е да убиват младенците си. Те са ги убивали пред Молоха и са мазали усните си с кръв. Не ми се говорят тези гнусотии, но са мазали с кръв усните си, в процеса на зачеването на деца, пред същия този Молох. И сага са принудили руснаците да вършат същото това. Да убуват децата си, с милиони, - и поради социалните условия, а и не само поради тях. Но даже и при евреите не е имало такива цифри убити деца.

В Украйна се убиват (абортират) повече от хиляда деца, дневно! Нима руският народ не е също жид, щом допускаме това? Още повече, че жените си мажат усните с червило, както са ги мазали хасидите. Този ритуал е въведен за всеобща употреба от еврейките. И както пред Молоха евреите изяждали децата си, така сега и всички жени облизват червилото, а в него добавят трупове от убити деца. И това не е случайно. В това е и магията за оскверняване на народа.

Веднъж дойде при мен един и казва: ето Порошенко продава шоколадения си бизнес. А аз му казвам, че не е съвсем така. В неговите фабрики, според некои информации, в бонбоните добавят убити деца... И че той ще продаде бизнеса си, само на този, който ще осигури и по-нататък този процес. И това може да е само убеден хасид, посветен във всичките тънкости на процеса.

А после каза за Шахтьорите в Донбас, че зрели мъже бягат, когато край тях изнасилват момичета. От Осетия идват православни и се чудят: “Ние идваме да защитаваме чужд народ, а те самите бягат“. А как иначе, щом са се наяли с кошерни бонбони: – край - топлинна смърт. Плюят на страданията на ближния, само задника им да е на топло. Където е топло на задника, там е родината. Запомнете този момент. За евреите няма родина. И руснаците станаха, като евреите. Затова, да отхвърлим всичките тези еврейски боклуци: червилата, абортите, лакирането на ноктите... Да станем руснаци. Защото само на такъв народ Господ може да постави Цар.

- А и покаяние.

- Покаянието трябва правилно да разбираме. Покаянието буквално е промяна на съзнанието. Безусловно, трябва да се каем, че премълчахме и допуснахме евреите да убият Нашия Цар. Даже и ако изведнъж допуснем, че Царят е бил някякъв лош, руснаците сами биха го наказали. А те са го предали на евреите за ритуално убийство. Това руска постъпка ли е? И кого са предали? Предали са свят човек, защото още приживе е бил свят.

Царят носел омачкани дрехи, хранел се във войнишката столова, и всичките си спестявания предавал на армията. А семейството му, денем и нощем помагало в болниците. Но главното е, че той избавил Русия от страшното проклятие на клетвата, която руснаците давали 1613 и 1654 години. «Да бъде проклет, в този век и в бъдещия», «и да нямя над тях благословение, от сега и до века». Ето какво е очаквало нашия народ в случй на измяна в служенето на Царския Род на Романови. А това значи – изчезване на Русия, въобще! И този човек (царят) е имал избор, но той избрал Русия. Той принесъл в изкупителна жертва, не само себе си, но и цялото си семейство. Съзнателно. За избавлението на Русия от страшното проклятие на съборната клетва

За съвременния човек, това е непонятно. За него семейството му е по-важно от понятието Русия. Русия е свещенно понятие. А Царят, повторям, е имал избор, и избрал Горчивата Чаша, за да живеем ние. Той отдал себе си и семейството си, на страшно ритуално убийство.

Казват ни, че било «разстрел». Разстрел за маскировка. А всъщност, в продължение на неколко часа, специални жреци източвали царската кръв и я наливали в спецялни съдове. Пред очите на родителите разпъвали децата. Цар Николай за тези неколко часа напълно побелял, даже брадата му станала бяла. Царицата не проронила ни дума. Пред очите Й, царчето Алексей викало «Мамоо, боли».

Дано руският народ изобщо някога разбере величието на тази Жертва? И величието на духа на светите страдалци. И или ще продължи да маже усните си с жидовско червило, или, поради страх от евреите, ще продължим да ги наричаме неправилно – страстотерпци. Макар че на иконата на Авел, 200 години преди канонизацията му, да е написано «Великомученик». И много повече от това: Изкупител. Искупил цала Русия.

Както Мойсеевият жезъл бил праобраз на Кръста, та един поглед към него избавял от змии, така и вярата в Христа избавя от смърт. Не е нужно да се разпъвате на Кръста като Христос. Трябва само да вярвате в него. Така е и тук. Не трябва да се иде на Руската Голгота. Трябва просто да се помни. Да се помни подвигът на нашите изкупители. И да се разказва на всички, как всъщност е умирал нашият Цар. Както макавейските мъченици са били седем, и с тях приключил гневът над Израил, така и Царските мъченици били седем. Седмина били те, на един кръст. «Помнете ни», - навярно е искал да каже Цар Николай на всички руснаци, в момента на мъченията.

Покаяние за осъзнаване и за вяра в руската изкупителна жертва на Царя, че тя е избавила Русия от по-страшен край. Осъзнаване, вяра, проповед. Като апостолите, всички ние трябва да объясняваме истинските причини за падението на Русия. Да объясняваме какво трябва да е истиското почитание на Царя, в качеството му на Изкупител, а не страстотерпц. Това ще е покаяние. А не само веднъж в годината да отидем на Покаен Чин.

Работа. Работа всеки ден. Работа за съзиждане и възраждане на Русия. Ако не почитаме Царя, като Изкупител, няма да имаме върху нас силата на Неговото изкупление за клетвата 1613 година. Ето къде е главната работа в проповедта. Ето къде е покаянието. Трезвен народ за такива дела би устроил истински Холокост. А ние сме премълчали. И до сега вярваме във всякаквите ереси, във всякакви «православни евреи» и т.н. А къде е честта на руския народа? С какво ще изкупи своето предателство? С толерантност към евреите ли? Братя в Христа ли? Добре, и братя да са. А къде е честта на руския народ? С какви дела ще отмием предателството си и предателството на предците?

- Но нима само в евреите е проблема. Самият руски народ пие и деградира. Да, жидът подлива водката. Но руснакът я пие.

- Пиянството е бич за руския народ. Но не защото северните народи са по-възприемчиви към алкохол. Главната причина е, че руснакът не знае къде да дене духовния си потенциал, защото духовният му потенциал не съответства на този обикновен начин на живот. Затова той иска да го измени, но не знае как. И той променя състоянието си, от трезво, в алкохолно опиянение.

Въпросът не е в това, дали животът е благополучен или не, макар че и това има значение. Ако руснакът не знае как да стане ариец, той става скот. Той просто се стреми да стане нещо друго. Руснакът трябва да живее по руски, т.е. духовно. А това е, или война, или интензивен духовен живот. Православните не пият, защото нямят нужда, даже ако чвекът до вчера е бил пияница.

Трябва да разбираме същността на руския народ. Това е народ на духовното търсене. А не да се съсредоточаваме в следствията, без да виждаме причините за всичките беди. Независимо дали става дума за пиянството или за нещо друго. Ще има реформирана от Царя Църква и въвличане в духовния живот на цялото население, и няма да има пиянство. А Царят ще бъде даден само тогава, когато има над кого да бъде поставен! Руснаците трябва да станат руснаци. Това е и народността, и отказ от жидовските дела. От червилата, та до абортите.

Трябва да с молим на Царското семейство, да дадат разум на руснаците, как да постъпват. За да осъзнаят ясно хората, какво трябва да правят и да не се притесняват да го правят. За да се сбъднат думите на пророчествата за Филаделфийската Църква, и да се изправи Русия, която Господ ще опази от "годината на изкушенията", която има да дойде над цялата вселена.

Пиянството безусковно е грях. Грях, унищожаващ човешката природа. Но сега не това е главното. Помнете, че Гогол е говорел за парченцето руско чувство, което ще възстанови Царството. Важното е, всеки, даже и пияницата, да знае величието на Царската жертва. Появи ли се Царят, ще пропадне и пиянство.

image

Святой праведный Иоанн Кронштадский


Нашата текуща задача е, да подготвим идването. Да се покаем, в най-широкия смисъл на думата. Да не се стесняваме да забраняваме на свещениците да се молят за всякаквите власти, освен за Идващия Помазанник. Това е за тяхно благо. Блажената Пелагия Рязанска казвала:«Всеки ден свещенството, в своя вреда, се моли за укреплване на временните власти, без да знае, колко се нуждае народът от молитва за царя. За което ще отговарят тежко пред Бога». И само за тази молитва, цялото свещенство може да отиде в ада.

Трябва да осъзнаваме и да проповядваме Подвига на Царя-Изкупител. Да се избавим от всеки нечист дух на земята Руска. Каква работа има тук Израел? Макар да е очевидно, че тази работа ще свърши за нас Господ. Но поради неосъзнаването ни, паралелно ще загинат и по-голямата част славяни. Понеже, чисто и просто, ядрената метла ще измете и ще очисти руската изба. И ако искаш да опазиш живота на повече руснаци – обяснявай на всички важността на националната политика.

Нека руските общинници отиват в пустинни места. Но да не взимат със себе си нито един замърсен, колкото и добър да е. Ние строим Русия. Цар Николай за Русия не пожалил скъпото си и свято Семейство. Ние ли трябва да сем толерасти? И само така. Друго, за съжаление, не ни е дадено. И да възстановяваме духовността още преди да е дошел Царят, да реформира Църквата. Всички на молитва, всички на Причастие. Арии ли сте, или не?

За недостатъчна духовна работа и рядко Причастяване Господ отнел главата на Русия – Светия Цар, и Русия станала труп смърдящ. Отпадането на руския народ от руския път се оформило от вече видимия грах – предателството на Царя. А причината е в това, че руският народ вече живеел, не по-руски. Праведно, но все пак, не по-руски. За Русия не е достатъчна само праведност. Тя е светилникът, но е нужна още и духовность. И тази духовност трябва за създаваме още сега, чрез проповядване на Православието, в духовна форма. Та всякаквите неоезичници да не могат и устата си да отворат. Покажете, че сме православни.


 

Кратка извадка от:

logoslovo.ru/forum/all_1/topic_13071/

Превод, Григор Симов




Гласувай:
3



1. haidut - Да
03.11.2015 18:10
Доста добър материал. Въпроса от къде имат сведения за смъртта на царското семейство ? Ако се знае нещо по въпроса нека автора на блога да пише.
цитирай
2. grigorsimov - Сведенията вероятно са от две страни
03.11.2015 19:35
От ясновидства на православни монаси и светци, и от признания /самохвалства/ на извършителите или охраната. А и по принцип, такава е идеологията и практиката на юдаизма, - и познаването им, помага за изясняване на подобните тъмни юдосатанински "истории" и ритуали.
цитирай
3. haidut - Има ли сведение кой от охраната или ...
05.11.2015 22:14
Има ли сведение кой от охраната или извършителите е разказал за тези неща ?
На ясновидства не вярвам много. Освен това съм засичал няколко пъти руски монаси да лъжат и някога и сега. Така че съм доста мнителен. Когаро верата се оплете с политиката и започват лъжите. Не целият юдаизъм е с принасяне на християни в жертва, само някой негови секти го правят. Предполага се че именно такива са били убийците. Но до сега не съм чул някой да е проговорил.
цитирай
4. haidut - Ако може автора на блога да обясни за ...
05.11.2015 22:16
Ако може автора на блога да обясни за това проклятие към царското смейство, което царя отхвърлил или беше нещо от този род. От Цар Петър масона ли започва тази работа ?
цитирай
5. haidut - Неприятното при този цар е сектанта ...
05.11.2015 22:17
Неприятното при този цар е сектанта Разпутин. Как-така царя е бил праведен и е търпял този злодей ?
цитирай
6. grigorsimov - Не е проклятие към царското семейство, а е клетвонарушение на руския народ
05.11.2015 23:30
Царските династии са си били еврейски и юдомасонски, но повече или по-малко са се вживявали в ролята си на "бащи", а некои са били истински православни, което никак не се е харесвало на всесилните им господари.
Разпутин е бил тотално оклеветен от масоните, православен светец - лечител и ясновидец. А човешките жертвоприношения и кървопийството не са дело на юдейска секта, а са същността на юдаизма!
А който не вярва на православни пророчества и ясновидство, той не вярва и в Христа, и е без ясен и верен ориентир.
цитирай
7. haidut - Не вярвам царските династии в Русия ...
06.11.2015 09:43
Не вярвам царските династии в Русия да са били такива, звучи доста странно.
Разпутин е бил застрелям за сатанизъм и не от масони. Далече е от светец, много далече. Стига с тези ясновидци в православието това не е нещо особено добро. Много пророци зеха да се появяват напоследък. Става дума за бясовски измами. В символа на вярата не пише че трябва да вярвам на ясновидства ! Или може би пише ?
Ванга и тя ли е светица ясновидка?
цитирай
8. haidut - Анонимен става дума за Русия от с...
06.11.2015 17:57
Анонимен става дума за Русия от средните векове. Ако са били още тогава масони как са станали православни ?
Вероятно тези неща са от един по-късен период.
Всъщност е ми се вярва да е бил светец.
цитирай
9. haidut - Това че не вярвам на някои измислици ...
06.11.2015 17:58
Това че не вярвам на някои измислици не е невярване в Бога и съответно не е отговорност пред Него. Окултизма ви се отразява зле.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312300
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031