Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.08.2011 13:26 - Българският холокост - 9-ти септември 1944 година
Автор: atil Категория: История   
Прочетен: 6984 Коментари: 6 Гласове:
4

Последна промяна: 18.12.2015 18:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

  image

ДЕВЕТОСЕПТЕМВРИЙСКИЯТ ПРЕВРАТ ПРЕЗ 1944 ГОДИНА - СРАМ И ПОЗОР ЗА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД

Мико Вълчев - Председател на МКС гр.Свищов
Клуб Стамболово общество
Съюз на десните сили "Царство България"

В нашата военна история има толкова геройство, колкото няма може би в историята на нито един друг народ. Наша е най-великата битка в историята на човечеството - битката при Върбишкия проход, където българската войска, предвождана от Кан Крум, за една нощ унищожава осемдесетхилядната византийска армия начело с императора и. Пиша това, защото съществуването на днешната ни държава се дължи именно на българската армия, чиито безбройни герои мъченици сложиха костите си от Чаталджа до река Серет, гонейки турската и руската армия. След мрачното и животинско турско робство именно българската армия, създадена от цар Фердинанд-I, утвърди България като силна и уважавана държава. Но какво стана? Най-силната армия на Балкански полуостров се уплаши или забрави свидните жертви, отстъпи пред бандитската съветска паплач.

Столицата на Кан Крум, наричан Страшни, беше запалена, но той не се уплаши. А когато съветските пълчища  бяха още в Румъния, ние се предадохме.
Какво стана с тези блестящи офицери, създадени от цар Фердинанд-I и цар Борис-III, къде остана воинският дух, завещан ни от Аспарух? Ако бях някой професор - ОФ идеолог, щях да седна и да напиша: "Нашата армия така и така, съветската обаче, инак - била многобройна". Такава е болшевишката версия - оправдаваща позора с благоразумие.
Да, но аз не само че не искам писанията на тези пишман професори, а ги обвинявам в изопачаване на историята ни, обвинявам ги в лъжа, защото точно те закопаха България в гроба за цели 50 години. Човек обаче не може да си отвори устата от тях, от репресирани по -репресирани били. На вас, господа болшевишки прислужници, не ви трябва риторика, а топор, и то от големите, за да се разбият тези лъжи, които разпространявахте.
Думата ми е за българските офицери. Ако бяха изкарали 600 000 хил. армия на Дунава, макар и за един ден, друг щеше да  бъде отзвукът в света. И вместо да защитават отечеството си както генерал Колев - началник на конницата ни, който натика руската армия в Дунава и я издави, те тръгнали да ми правят преврат и ортаклък с Отечествения фронт. Прав е бил Стефан Стамболов: "Офицер, който се занимава с политика, се наказва със смърт!"

Други, оправдавайки се, казват, че в армията имало много комунисти. На това твърдение не хващам много вяра, защото легендарния генерал Михов, героят от Айваз баба, бе очистил армията от комунисти. Благодарение на него народните изедници - партизаните, живееха вдън гори. Бандитските им лагери се намираха на 20 км. в горите, уж били много смели. И ако не са били христолюбивите и работливи мадраджии, макар и постоянно ограбвани от световните терористи, най-големите душмани на кашкавала и сиренето, то тези нашенски герои са щели да сдадат багажа. Да, ама нали мандраджиите имали многочисленни семейства, ограбвани, неограбвани - трябвало е да работят, за да изхранят семействата си, и разбира се, имало и за кашкавало-сиреневите душмани.
Но тези народни изедници не бяха сами и ако сме правдиви, трябва да споменем и техните прислужници или техните съратници - все партии с вредни левичарски идеологии, които извършиха не по-малко зверски деяния срещу българския народ: социалдемократическата партия, дружбашорско-земеделската партия, начело с тогавашния министър Н.Петков, звенаро-масонската, радикалдемократическата партия и "неутралните" легионери(забранени през 1941 год.). А най-големият позор за България бяха сателитните на БКП отечественофронтовски организации. Именно те бяха основната причина България да изживее този позор, да бъде унищожен националният дух на българина.

Сега, след 1989 год.,същите тези убийци се опитват отново да заблудят народа ни, че и цял свят.
Затова във връзка с най-червената дата от нашата новейша история, а именно деветосептемрийския преврат през 1944 г., се обръщам към всички родолюбиви десни организации, без левичарите - убийци и техните сателити от отечествения фронт, да почетем паметта на убитите без съд и присъда, на унищожените от зловещия народен съд, за мъченията, пребиваните и тормозените жертви на най-нечовешката, най-небългарската власт - комунистическата.

Вечная памят на всички убити от комунистическите изверги.

imageimage


П.П.Всъщност открай време май българинът предпочита пасивната съпротива пред активната...
Може би многото страдания и предателства
са причината за това.







Гласувай:
4



1. анонимен - от Севт Непримиримии
23.08.2011 16:55
"Бягство от свободата на комунизма и демокрацията му ..."
На същото мнение съм!

За жалост,"величеството ни"също се оказа заразено от комунизъм....
За това - беж! От това държава - не става.
Не знам,дали си чел днес лъжите на просветния министър,че се били върнали 200 000 емигранти.Само за последния месец се изселиха 8 мои познати.
Такава безнадеждност никога не е имало в обществената нагласа.Все по - ясно става,че отърване от комунистите/под каквато и да е форма/ - няма!
А и негласуващите се увеличаваме с всеки ден.Май ,че ще ми се сбъдне мечтата - президентът да се окаже избран с купени цигански гласове.
Аз и приятелите ми,няма да участваме в поредната комунистическа завера!
цитирай
2. atil - Достойния човек има позиция - това ...
23.08.2011 17:40
Достойния човек има позиция - това вашето решение да не гласувате също е позиция и то достойна за уважение! Защо да гласуваш когато няма за какво...Нека си гледат там и да си кътат циганиите,ние българите отдавна нямаме нищо общо с тяхната "държава". Това вече го пише и в анализите на ЦРУ и КГБ...
Без малко щях да напиша и за евентуалното обявяване на България за трактористко-тракийска република или пък за евентуалното членство на Турция в ЕС, но няма смисъл.Народа е казал: "Господ дава ама в кошара не вкарва",сега се сещам за едно стихотворение на Ботев за "народния човек"... мисля че завършваше така:"Като няма що да прави - изяда си и месата". Ще се самоизедат накрая, а покорния българин дотогава може и пак да оцелее... Знаеш,че съм от хайдушко коляно и от стар род, вече отдавна съм отвратен и сигурно ще сменим почвата...Нито ще сме първите,нито последните.
цитирай
3. анонимен - от Севт Непримиримии
23.08.2011 21:38
Спасявай децата си!Не ги оставяй в това морално блато,в което се превърна България.
Днес ми попадна интервю с майката на момичето,заради което преди 2 дни едно момче уби друго.
Ако тази фльорца ми беше пред очите,щях да я фрасна по наглата мутра.Знаела е,че пиклата ходи с 2 момчета едновременно,но "не искала да й се бърка в личния живот"....И момчето си отиде от този свят,заради една мръсница!
И е грешно да се приписват тези неща на демокрацията,защото тези деца са деца на нашето поколение,което го възпитаваха в атеизъм.Няма морал,няма Бог,няма 10 Божий заповеди...Каквото щат да ми говорят,там където Бог отсъства - човек няма! Кухо,та дрънка.
Не е лесно да са разпилени по Света,но поне знам ,че са в нормално общество - със закони и правила,които се спазват.Пък за другото има и самолети и интернет.
В Люксембург са си намерили гръцка православна църква и всяка неделя "под строй " са там.Внуците зная "Отче Наш" на 3 езика.
Само имат за дълг да пазят Завета.Знаеш кой.Нищо ,че може и да са накрай Света и земята на която е пролята свещена кръв е окупирана от комунистическата мафия..Бог да е с тях!
цитирай
4. wolfy - Изчерпателна статия, браво
31.08.2011 17:13
Имам честта да познавам Мико Вълчев - изключително борбен българин.
....
Като говорим за освободители... вечна памет на убийците!
TOD DER LUGE!
СМЪРТ НА ЛЪЖАТА!
цитирай
5. atil - Ако е рекъл Господ и ако решим, точно ...
31.08.2011 18:18
Ако е рекъл Господ и ако решим,точно когато си помислят гадовете, че са спечелили вече окончателно и завинаги, пак да се съберем и да ги ударим право в сърцето!Отляво!
цитирай
6. atil - Между другото не изпитвам никаква ...
31.08.2011 18:24
Между другото не изпитвам никаква омраза или ненавист към руснаците ,американците или турците! Руския народ и особенно казаците са изстрадали много повече от нас от комунизма,но не плюят по нацията и родината си заради това!
Става въпрос за друго - за мръсната сган от безродници и безсъвестни нечестивци! Тези които ни тровят живота и ни разсипват страната а ние все ги избираме да ни управляват! Ако не го правеха нарочно нямаше да ги броя за врагове и тях а само за глупаци и некадърници...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: atil
Категория: История
Прочетен: 5672209
Постинги: 555
Коментари: 2639
Гласове: 3660
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930