Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2022 10:37 - ПРОГНОЗА ЗА ПРЕДСТОЯЩОТО ВЪВ ВОЕННИЯ КОНФЛИКТ - Н. ДУЛСКИЙ
Автор: milenavarbanova9 Категория: История   
Прочетен: 3012 Коментари: 6 Гласове:
7

Последна промяна: 16.05.2022 10:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 От дълго време следя канала в Ютуб на младия анализатор и общественик Николай ( Микола ) Дулский, ръководител на организацията "Наждак", бивш шампион на Европа по бойно самбо.

Този енергичен и хуманен млад политик, роден в Киев през 1989 г., ми връща доверието в украинския народ - в истинския народ, който ние днес не виждаме и не чуваме, защото е задушен от паразитни, враждебни нему режими. Дълбоко разочарован от майдановци, Дулский се бори за справедливост и за правилно възпитание на младежите в духа на християнските добродетели. Той е обективен анализатор и каналът му се следи от половин милион последователи.

Ето последното видео на Николай Дулский, поместено в Ютуб, днес - 15 май, само преди 3 часа. Анализът е много горчив и предвижда ожесточаване на военния конфликт, а може би и ядрен удар.  

-------  

НИКОЙ НЯМА ДА ОЖИВЕЕ ( Видео на Николай Дулский - https//youtu.be/uFVPMpKIYOc) 

 Въоръженият конфликт на територията на Украйна ще се затяга и ще има все повече погибел за славяните, за православните, пък и за всички народи и за всички религиозни групи, които така и или иначе, са включени в този конфликт. Всичко това е само началото.  

Това наистина е страшно. Украйна увеличава своята военна групировка, която сега ще достига до един милион човека. Както заяви министърът на отбраната Резников. Тоест това ще бъде тотален конфликт.  

( ТВ Репортаж с А. Резников, министър на отбраната на Украйна, юрист по образование )  

А.Резников: Украйна планира да създаде, да въоръжи военна групировка до един милион човека. ( Следва глас на журналист, който съвсем накратко изяснява, че въоръжението идва от доставки зад граница и доброволци. За колосалните количества тежки оръжия, които ще дойдат в кратък срок от САЩ, говори в свое днешно видео българският анализатор д-р П.Пасков )  

Н. Дулский:

Заявлението на Резников не е заявление на някакви (...) марионетки, дребосъци или някакъв там фейк. Резников, както пишат множество телеграм канали - украински, руски - сега Резников се ползва с авторитет при американците, има повече авторитет, уважение и подкрепа даже от Зеленский. Резников, дори и да не е най-важният им човек, се намира в много близък и тесен контакт с тях. И военната групировка от един милион - вече е в ход масова мобилизация, всичко постоянно се увеличава - но ще успее ли Украйна да доведе военния си контингент до един милион?   

Не зная. От една страна - да обещаеш не значи, че ще се ожениш. Но от друга страна - при финансовата помощ на западните страни, при подкрепата в разузнаването, при подкрепата с въоръжение и всички останали въпроси, ще успее. И от друга страна - страшната тотална корупция сред военно-политическия елит на Украйна, на олигархата, който влияе на този елит,тоест всичко страшно се ограбва. Но аз мисля, че все пак западните страни и украинското ръководство ще може по някакъв начин да контролира това, така че действително, те ще увеличат военната групировка.  

В отговор, Русия ще бъде длъжна да увеличи своята или да употреби оръжие за масово унищожение, което ще направи този конфликт още по-кръвопролитен, страшен. А да се върне назад, да побегне, РФ, няма да може, защото това ще доведе до падане на рейтинга, а възможно и не само на рейтинга, на руското военно-политическо ръководство и на действащия елит.   Заявлението на Резников, както казах, не е фейк, това вече се потвърждава от официалните лица от офиса на президента на Украйна - Арестович и адвоката Фейгин, който прави с него интервю.  

( Видеозапис с интервюто на А. Арестович ).  

А.Арестович:  ( на въпроса на Марк Фейгин дали може да се излъчи армия от един милион военни ) Може и пет. ( ...) Ще издам държавна тайна. Ние сме вече по-силни сега, отколкото когато започвахме тая война. По-силни сме ...  

М.Фейгин: 

Желаещи?   

Арестович: 

Всичко е готово. Цифрата на Резников не звучи толкова страшно.(...)  

Н.Дулский:

Борис Джонсън заяви, че Украйна е готова да се сражава до последния украинец. А военно-политическото ръководство на Украйна показва на практика ( достоверността ) на тези думи. И разбирате ли, даже ако Русия се опита по някакъв начин да сключи мир на паритетни условия, оставяйки за себе си тези области ( показва на картата Луганска и Донецка област и Крим ) и да разшири своите военни достижения в Одеска и Харковска област и с тоя "багаж" да се опита да се договори, украинската страна няма да прояви готовност за това . Тя има западната подръжка, за украинския елит тази война с известен смисъл може даже да е изгодна, доколкото получава въоръжение, хуманитарна помощ - то всичко там масово се краде, куп схеми - и в същото време елитът на Украйна започна да повишава залозите. Дали под въздействията на някакви външни сили, дали самолично, но президентът Зеленский заявява, че за никакъв мир не може и дума да става, докато Русия е върне Крим, Русия не върне Донецка и Луганска област, тоест поставят се очевидно неизпълними за РФ искания, което показва, че боевете ще продължават.  

( Видео с участие на Зеленский в едно от най-известните в Италия тв предавания "Porta а portа" на журналиста Бруно Веспа ).  

Н.Дулский: Освен Крим, Зеленский поставя още едно условие, с което РФ никога няма да се съгласи - връщането на Донецка и Луганска области.  

(...)  

Просто косата удари в камък. Русия не може да се върне назад, Украйна не дава назад, Западът не дава назад и съответно всичко ще се решава във военния конфликт. И понеже Украйна увеличава своята военна групировка до милион, Русия също ще предприеме някакви действия. Или задействане на системи въоръжения - сами разбирате колко сериозни, нали? - (...), за да накара противниковата страна да капитулира, или да прави тотална мобилизация и също да увеличава военната си групировка (...).

Но това ще доведе до огромни, страшни загуби, ще бъде просто ужас - и за двете страни.  

( Видеото на Дулский е преведено до 7" )  

Представяне и превод: Милена Върбанова 15 май    



Гласувай:
7



1. merlin1968 - Провалиха се три мобилизационни ...
17.05.2022 20:16
Провалиха се три мобилизационни вълни, един милион не могат да съберат, а колкото съберат, те ще са насила събрани и едва ли ще воюват особено. Сега е въпросът да се справят с групировката в Донбас по-бързичко, след това ще има масово дезертьорство и предаване в плен. Така си мисля аз.
Що се отнася до ядрен удар от страна на Русия, възможно е, но не срещу Украйна.
Най-лошият сценарий е, ако поляците вкарат войска в Западна Украйна като по този начин се опитат да защитят маршрутите по които влиза западното оръжие. Тогава на Русия ще се наложи да използва сериозни оръжия, но чак ядрени, едва ли.
цитирай
2. milenavarbanova9 - Съгласна съм с коментара Ви.
18.05.2022 08:11
Ето че предаването в плен започна. Имам само тези опасения: че в Украйна ще бъдат вкарани натовски войници в украински униформи. Това не е невъзможен вариант. Хиените няма лесно да изпуснат кокала, в който са впили зъби. А че ядрени оръжия ще бъдат използвани ( или еквивалентни по разрушителност), в това няма съмнение.
цитирай
3. barin - Здравей, Милена. Според мен Укр...
19.05.2022 19:03
Здравей, Милена. Според мен Украйна няма лесно да се даде, освен ако Запада не се откаже да ѝ помага. Целта на Запада е Русия да се изтощава и войната да се проточи. Само така ще се наложат. Много зависи Китай какво ще направи, да не се получи той да е печаливш от всичко. Не мога да кажа кога ще свърши войната. Все пак аз съм историк и то любител, а не политик. Затова тенденциозно на 8-ми май пуснах тема за героите на България от новото време. Трябва да се реши след сключване на мирния договор каква Украйна ще остане.
Поздрави!
цитирай
4. milenavarbanova9 - Благодаря за коментара, Barin,
21.05.2022 13:28
Съгласна съм. Хиените от НАТО няма лесно да изпуснат Русия, въпреки че в момента тя направи изключителен пробив. Мирен договор в скоро време и аз не очаквам. Колкото до Китай, руснаците го наричат "смертельный друг".
Сърдечен поздрав!
цитирай
5. crinoline - Здравейте г-жо Върбанова,
11.06.2022 17:57
Отдавна чета Вашите статии, но само в "Свободно слово". Днес открих, че имате блог на тази платформа.
Благодарение на Вас се абонирах за канала на Дульский Николай Александрович и Ви благодаря сърдечно за Вашето представяне на този прекрасен политически анализатор.
цитирай
6. milenavarbanova9 - Благодаря Ви!
12.06.2022 18:09
Радвам се, че статиите ми Ви харесват и съм щастлива най-вече от факта, че засвидетелствате симпатии към Н.Дулский - великолепен, честен млад украински лидер и коментатор. Преди известно време прочетох, че едва е оживял след побой, нанесен му от нацисти.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: milenavarbanova9
Категория: История
Прочетен: 788572
Постинги: 331
Коментари: 1812
Гласове: 1901
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930