Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2021 19:18 - Кошмарът на света
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 835 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 23.10.2021 19:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Кошмарът на света

 Публикувано: понеделник, 18 октомври 2021 11:58

image

Когато хората, на които имате доверие,

решат, че сте разход

ФАЛШИВО ЛЕКАРСТВО ЗА ФАЛШИВА БОЛЕСТ,
УБИВАЩО МИЛИОНИ ИЗЛИШНО

Ако все още не знаете, че фалшивите лечения вече са причинили много повече смъртни случаи от фалшивата болест, значи сте гледали твърде много телевизия. Ако все още имате функциониращ мозък и планирате да го запазите, никога не трябва да го гледате отново.

Така че сега откриваме какво е имал предвид демоничното чудовище Бил Гейтс, като е намалило населението с по-ефективни ваксини. Принесли ли сте се вече в жертва на Великото нулиране, без достатъчно да проучите какво е пръснало тази игла в ръката ви? Милиони други вече имат. Между другото, те те чакат в ада.

Въпросът, който зададохме беше този. Възможно ли е някои хора да са станали толкова зли, че да приемат несметни богатства, за да убият голям брой от собствения си вид? Или винаги са били такива? Който и отговор да изберете, има ли съмнение, че това се случва днес? Няма такъв.

Никаква друга оценка не е възможна за тази деспотична епидемия от COVID, фармацевтична игра на сила, която е нанесена на неинформирани граждани, които обикновено се подчиняват на диктата на бюрократичните структури, които се преструват, че ги управляват, но всъщност ги събират за печалба.

Изпълнението на тези заповеди вече струва живота на повече от милион души.

Лидерите на Австралия показаха особено злобно неуважение към собствените си изкривени граждани, безпомощни, защото Ози бяха убедени преди няколко години да се откажат от оръжията си чрез измислено клане, което постави в рамки на умствено изостанал патси за масова стрелба, която той не би могъл да се ангажира да покрие до ужасяващо жертвоприношение на невинни хора, извършено от консорциум от международни разузнавателни агенции.

Дори спорадичните наблюдатели на историята знаят, че жертването на невинни за обезумяла геополитическа цел е всичко друго, но не и рядко.

В цяла Канада днес хората са принудени да приемат отровна ваксина, доказано убиваща и осакатяваща хора, без да се вземат предвид щетите, които тези неподходящи медицински лечения за болест, която наистина не съществува, вече са нанесени, въпреки че самите лечения са широко развенчани от независими медицински експерти, които сега са преследвани, маргинализирани и лишени от техните отговорни и престижни позиции.

Защо един президент с психически дефекти се стреми толкова усилено към пълно съответствие с ваксината с мандат, който е напълно незаконен?

Трябваше да го разбереш досега. Той и неговият луд син са подкупени, за да улеснят края на Америка и метаморфозата на световното общество в монолитна тоталитарна държава.

Броят на смъртните случаи в Съединените щати вече надвишава общия брой убийства от ваксина COVID от целия свят, тъй като безумните рецепти на д-р Антъни Фаучи – сега всички разкрити като известни отрови – струват живота на много повече хора, отколкото измислената грипоподобна болест, която е съзнателно изобретен от много богати, известни мъже, които искат да поробят света, като контролират мозъците на населението чрез електронни механизми за приемане, инсталирани в кръвообращението на човечеството чрез изкуствени ваксини.

Почти бихте повярвали, че тази атака срещу белите страни изглежда е извършена от небяло образувание, тъй като смъртността в белите страни, включително Индия, е много по-висока, отколкото в цветните нации.

Отговорът на това е да и не. Корумпираните бели длъжностни лица в Америка, Канада и Австралия, подкупени до максимум, определено са съучастници в тези колосални заговори за масови убийства, но единственият преобладаващ факт, който светът е бил очевидно забравен, е тайната бела организация, която контролира паричното предлагане в света , които биха били алчните евреи, които са заразили всички страни по света с тяхната свещенически патологична и убийствена ксенофобия.

Техният унизителен контрол върху парите и медиите убеди света, че те са един от нас, когато не са.

Непостоянният пръст на съдбата сочи директно към фармацевтичните компании, които са всички еврейски предприятия, както и към финансовите институции, медийните гиганти и правителствените структури, които са изцяло собственост и са били от векове от скандално известни еврейски семейства. Това се простира от британското кралско семейство през напълно компрометираната политическа структура на САЩ и медиен монолит и до дългогодишните връзки между правителствата на Русия, Китай и Индия до израелската кибервоенна машина.

Това несъмнено е единствената етническа група, която създава унищожаването на световното население и го превръща в ковък, роботизиран отряд от роби.

Евреите, избиващи населението на света, продължават от 3500 години, откакто протоевреите завзеха Древен Египет със своята запазена марка финансово изнудване и измама, управляваха финикийските търговци, бягащи от света в продължение на векове, след което се загнездиха във Венеция, Холандия и накрая Англия, където те управляват света от своята прословута бърлога за беззаконие в Лондон, костур, откъдето координират незаконните престъпни дейности в света.

В този момент всеки по света е под заплахата да бъде принуден да приеме инокулация, която ще ги разболее и убие, както и ще ги направи стерилни, или ще понесе финансови санкции, които ще направят живота им невъзможен. Световното общество вече е пострадало критично от блокирането, което никога не е било необходимо.

Няма публично обезщетение от тези невероятно несправедливи стриктури, защото всички правителства по света, под палеца на еврейския финансов октопод, са съучастници в това убийствено изтребление на населението, което търси замяната на добре образования електорат в западните страни с необразовани бежанци от Страни от Третия свят, които ще се окажат по-послушни и приемащи новите механизми за контрол, които се вкарват в хората чрез тези подли инжекции на отровни вещества във вените както на възрастни, така и на деца.

Това, на което всъщност сме свидетели, е началото на последната глава от съществуването на човешките същества на Земята.

Това, което ще последва това демонично упражнение в човешкия харакири - умишлено и безмилостно заличаване на човешката популация - ще бъде различен вид. Вместо такъв, който цени живота, спонтанната радост и индивидуалното творчество, избиването на половината от световното население с химически средства ще създаде бездушен, безсърдечен вид звяр, който няма да изпитва никакво удоволствие от нищо, а само ще остане наясно със способността си да осакатява себе си, за да не унищожи условията за живот на тази планета.

По -лошото е, че този нов вид ще бъде контролиран от електронни импулси, без да се регулира човешкото поведение отвътре чрез метални частици, инсталирани във вените ни чрез ваксини.

По този начин хората ще създадат ситуацията, която нейните политики за радикално намаляване на населението първоначално са имали за цел да избегнат – което е загуба на духовно човешко съзнание, убита от емпирична рационализация, че убийството на по-голямата част от световното население ще направи условията поносими за тези, на които е позволено да остават живи. Това е типичната логическа заблуда, защото да зависим от убийството на други с цел подобряване на живота на тези, които остават живи, побеждава собствената си цел, като хвърля сянката на смъртта върху всички неща. В крайна сметка това води до окончателното ни изчезване.

Каква причина би имало да живеем, ако трябва да убием повечето от нашите братя и сестри, само за да оцелеем? Каква би била целта на такова общество всъщност? Кой може да избира кой да живее и кой да умре? Как могат децата да бъдат възпитани да обичат живота, ако трябва да убиват другите, само за да поддържат лицемерна фантазия за самоугаждане?

Предстои да разберем, защото точно това се случва сега, във вашето време и на вашето място, когато хората, които сте поставили начело на живота ви, са решили да ви убият с лъжа след лъжа, отрова след отрова.

Можете да приемете тази лъжа и да умрете заедно с другите подведени леминги или да умрете като истински мъж или жена, като се борите за живота, който знаете, че е най-големият дар, който някой някога е имал.

Всичко това стана възможно благодарение на вашето вярване в неща, които не разбирате, на доверие на лидери, които са ви лъгали безброй поколения, и на живот, който винаги е бил лъжа, доверие в сила, която винаги сме смятали, че ще бъдете там, но никога не е бил.

Чрез такива самозаблуди цивилизациите неизбежно се унищожават.

Преди половин век писах, че целият живот е молитва. Молитвата няма да ви помогне сега. Молитвите винаги са били безсмислени без почтено действие, което да ги подкрепя. Всичко, което е необходимо сега, е действие, вашето действие, за да спасите това, което е останало от изсъхваща и умишлено изнасилена цивилизация. Да се ​​каже, че това е най-важният съвет, който някога е даван, е най-голямото подценяване на всички времена.

Твърде късно е за мнозина. Скоро ще бъде твърде късно за всички. Само вашето незабавно действие може да промени тази дестинация.

 

Джон Камински е писател, който живее на брега на Персийския залив на Флорида, постоянно се опитва да разбере защо се самоунищожаваме и определя корумпирана система от вярвания като двигател на нашата смърт. Зависи единствено от приноса на читатели, моля, подкрепете работата му по пощата: 6871 Willow Creek Circle #103, North Port FL 34287 USA.




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39748607
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031