Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.03.2023 18:00 - На тази кой й е нарушил правата? Или тя от това се прехранва , завалийката!
Автор: panazea Категория: Видео   
Прочетен: 3493 Коментари: 6 Гласове:
6

Последна промяна: 26.03.2023 19:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Протест срещу антиЛГБТ проява в столицата. 
Законите в Република България важат за всички и не може Някой си да се ползва с незаконна провилегия ! Има си наказателен закон , който е категоричен за престъпниците ! Госпожата я стяга чепикът , защото ще й умре бизнеса. Той е свързан с ЛГБТ и те искат да си разиграват коня , но провеждащата се в сградата конференция, организирана от Сдружение “Род интернешънъл” с цел планиране на конкретни стратегии за прокарване на законодателни и медийни политики против т. нар. “джендър идеология”. Тя си иска джендър идеологията и не я интересува какви вреди ще нанесе нейната любима идеология на децата ! 
12:32 - Протест срещу антиЛГБТ проява в столицата Автор: jivko1128 Категория: Новини   image
Прочетен: 222 Коментари: 0 Гласове:  3
 
 Протест срещу антиЛГБТ проява в столицата

Протест “Мобилизация в защита на човешките права” се проведе по-рано пред Централния военен клуб в столицата, а инициативата е по повод провеждащата се в сградата конференция, организирана от Сдружение “Род интернешънъл” с цел планиране на конкретни стратегии за прокарване на законодателни и медийни политики против т. нар. “джендър идеология”.

И към този час пред сградата на Военния клуб са останали ЛГБТ активисти, които очакват края на конференцията.

“Тези скандални амбиции са съчетани с не по-малко

тревожно чуждо вмешателство на консервативни външни сили от Унгария, Полша и САЩ във вътрешните работи на демократична България.

Това се извършва с “благословията” на корумпирани църковни деятели и крайнодесните политически партии в България: ВМРО, „лявата“ БСП, „Възраждане“ и други позоваващи се на “Род интернешънъл” от трибуната на самото Народно събрание”, споделят организаторите от “Храна, не война” и Мини-прайд.

Организаторите апелират за незабавна мобилизация на българската общественост за предотвратяване провеждането на конференцията с антинаучен и религиозно-фанатичен характер. Те очакват да се сезират съдебната и изпълнителната власт, ДАНС и прокуратурата с цел незабавно разследване на противообществената дейност на НПО-то “Род интернешънъл”.

Те добавят: “Не можем да си позволим да ставаме безучастни свидетели на поредни опити за разрастване на международно по същество

неонацистко движение под прикритието на църквния морал, прокарващо политики за налагане на ретроградни патриархални догми, от които най-потърпевши са жените и ЛГБТ хората.”


Снимки от лупа.бг
https://lupa.bg/f/news/b/227/1e323e0990d7821dd3fe4fd80005d02c.jpeg
image
Сдружение “Род интернешънъл” обсъжда стратегии за прокарване на законодателни и медийни политики против т. нар. джендър идеология Новини 14:40 - 25 Март 2023 1289   

Подкрепям референдума за забрана на джендър идеология в училищата и се подписвам в подписката за провеждането му, заяви по-рано днес Калоян Методиев. Моето семейство е моя грижа и това не е егоизъм, а право. Разбирам света според конфуцианската максима, че мъжът трябва да е мъж, жената-жена, а детето – дете. Разбирането ми за възпитанието на децата е свързано с този модел. Мисля консервативно и следователно отричам крайностите. Уважавам свободата на избор след 18 години и не се меся на никого - всеки да живее както иска. Но моите деца са моя грижа. Пренасям този модел и към образователната система, която не може да ме замества или да ме превръща в безпомощен наблюдател в развитието на децата ми.

Методиев описва и собствени преживявания.

Живеехме в западноевропейска държава. Записах дъщеря си в католическо училище с идеята за по-строго и консервативно възпитание. Тъкмо беше станала на 12 години. Държавата прие закон, според който дете навършило 12 годишна възраст може да започне хормонална терапия за смяна на пола без да уведоми родителите си (в случая мен и жена ми), а се обърне към някой от учителите, който да задвижи процедурата. Учителите бяха профилактирани, обучени и пропагандата си вървеше.

Още по-ужасното е, че терапията е необратима. Дори след известно време детето да реши друго, ще е много късно.

Пубертетът е взрив на физически и психически промени. Под булото на добри намерения всъщност протича злокобен процес на влияние върху неукрепналата детска психика.

Две години преди това дъщеря ми дойде вкъщи с въпросник дали може момче да играе с кукли, момиче с колички и т.н. Тестът завършваше с въпроса: а какво мислят родителите ти за това? После я разпитваха като политкомисари. Погнусих се. Караха собственото ми дете да доносничи срещу мен и ако напише нещо проблемно да ме извикат да обяснявам защо съм нетолерантен.
Lupa.bg




Гласувай:
6



1. leonleonovpom2 - Здравей, Тони!
26.03.2023 18:50
Не ми стана ясно за какви права се бори, които само на един човек са нарушени?
Ако е крадец и е в затвора, не смятам ,че и моите права в тази връзка са също нарушени!
цитирай
2. panazea - Казано простичко , ако ЛГБТ искат да развращават децата ни в училище и са попречили на някого да направи това ,
26.03.2023 18:56
то имат моята подкрепа , защото децата ни са най-важните !
Намерих постинга при максимилиан и дамата , с нейното отчаяние , направо ме съкруши ! Така изглежда човек , на който са му казали , че го уволняват ! И че може да се обеси публично !
Така ще изглеждат всичките мулти култи , когато им спрат кранчето !
Кукув ден дойде !
цитирай
3. ka4ak - ТОНИ,ВИЖ ТОВА ОТ 02.02.2015 13:13
26.03.2023 19:51
02.02.2015 13:13 - и аз съм ШАРЛИ,пък и датата е подходяща?!?:(((
Автор: ka4ak Категория: Политика
Прочетен: 6636 Коментари: 3 Гласове: 14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog

Като дърт ПЕДОФИЛ,смятам,че ми се полага,поне по ЕДНО ДЕТЕНЦЕ,на ден,за да задоволявам,сексуалните си нужди!!!
Европеец съм и ще сезирам, Европейският съд по правата на човека в Страсбург,за да осъдя Вашето безчовечно и дискриминационно отношение,към моите нужди!!!
Всеки родител,трябва да възпитава,детето си,да задоволява,НУЖДИТЕ на нашето ОБЩЕСТВО!!!:(((
Еднополовите бракове,НИ помагат,но ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИТЕ,са пречка за НАШИТЕ ПРАВА!!!!!!:(((
image

Бъдете ЗДРАВИ,СВОБОДНИ и с ЧЕСТ,а и ЧОВЕЦИ!:)))

Здравейте в свободната зона на Блог.бг.Обяснявам за зоната.Никога не трия коментар!Няма модерация!Единствено автора на коментара може да го махне!
ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ ЗНАЯТ!
НИКОГА НЕ БИХ ПУБЛИКУВАЛ НЕЩО КОЕТО СТЕ СПОДЕЛИЛИ С МЕН НА ЛИЧНИ!
цитирай
4. panazea - Да , Качак ,
26.03.2023 20:01
Става дума за нашите деца ! Църковни деятели и Род Интернешънъл искат най-после да защитят нашите деца ! И затова всички , които сме консерватори и искаме референдум за , другарката боркиня за джендърство ни нарича неонацисти ! Ха ! Кой въвежда терминология от преди 80 години и която беше забравена в България? Другарката , на която й разваляме бизнеса ! Мулти култи не им харесват църковните Православни дейци !
Аз не познавах Сдружение “Род интернешънъл” , което има за цел планиране на конкретни стратегии за прокарване на законодателни и медийни политики против т. нар. “джендър идеология”.
Но като чета какви ги пишат в учебниците на внучката от 4 клас мисля , че трябва да се спре инвазията срещу децата ни !
цитирай
5. ka4ak - 06.04.2004г ,А ЗАКОНА ЗА ЕДНОКРАТНАТА ДОЗА,ВЕЧЕ Е В СИЛА????
26.03.2023 20:42
10.03.2009 10:33 - провокирано от 2 дни ТРАУР
Автор: ka4ak Категория: Политика
Прочетен: 13136 Коментари: 45 Гласове: 3



Трагедия, лошо стечение на обстоятелствата, лична грешка, бедност, печалбарство, безотговорност или съдба! Всеки го преживява различно и се пита къде сбъркахме.
Когато се обърне колата - пътища много!
Но ПАК ще е за един миг, ПАК ще се вземат мерки `това да не се повтаря`...
В армията уставът е писан с кръв и затова е казано, че най-тежи да те гонят по устав, макар че ако той се изпълнява, службата е тежка, но безпроблемна!
Същото е и със Закона - спазва ли се, всичко е ОК!
Повод да напиша тези редове е нещастието с учениците от Свищов - един миг невнимание струва 12 трупа на наши деца....24 фамилии проклинат обезмисления си живот, всички свои надежди и искат само едно - ДЕЦАТА,ДА СА ЖИВИ !
На 04.04.2004г. се проведе шествие в чест на любимото цвете МАРИХУАНА?!?!?!???
Една престъпна организация "Промяна" тръгна на бунт заради отмяната на еднократната доза наркотик! Все едно, че досега някъде в България е било разрешено да се продават наркотици ?!
Шествието не бе разрешено, но полицията услужливо го съпроводи до Народния театър "Иван Вазов" и стана съучастник на популязиране употребата на бира и трева. А законът бе публикуван на 30.03.2004 г, където изрично е посочено, че влиза в сила 3 дни след обнародването му в Държавен вестник !
ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧИ В ИНДИГО И ЧЕРНА ГОРА Е РАВНОСИЛНО НА ТРАГЕДИЯТА С НАРКОТИЦИТЕ, ПОВТАРЯЩА СЕ ЕЖЕДНЕВНО !
Ние допускаме бавно, но сигурно, с бездействие да унищожаваме бъдещето си! Ние спомагаме тези трагедии да се разиграват в мащаб 1:10000 с оправданието, че това не се вижда. А когато го видим, не го отчитаме, защото - "Какво ще кажат другите?!"
Всеки е убеден, че това не може да се случи точно на него и не може да разбере, че наркоманията е изкуствена болест и човек няма изградена защита срещу тези вещества, а децата - съвсем! Защо не се проумее, че трябва да се възпрепятства пътя на наркотиците до нашите деца?! ТЕ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОКОСВАТ ДО ДРОГА ! Все едно да позволиш на детето си да играе с оголени жици, по които тече ток!
Видяхме как Лудата крава, ТОРС, Птичи грип, бяха овладени с крути мерки и спряни ! А за дрогата мълчим?!
Кога ще се разбере, че ние сме еретиците на Европа и може би затова нямаме пленено Българско знаме, защото битката се е водила на"Живот или смърт!" Явно може да ни обедини само опасността!
ИСКАТ ДА УБИЯТ ДЕЦАТА НИ !
Нека не го допуснем! Нека покажем на Света как може да се справим с наркоманията! Заедно можем! Нека направим действащия модел за нашата страна пример за другите! Не случайно сме просъществували 13 века и това не трябва да бъде последния, в който ще се споменава за нас!


06.04.2004г Владимир Качаклиев
цитирай
6. panazea - Така е , Качак ! Много деца пострадаха ! Много травми се нанесоха на нещастния Български народ !
26.03.2023 20:53
:(((
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: panazea
Категория: Технологии
Прочетен: 6841396
Постинги: 3990
Коментари: 11585
Гласове: 56403
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031