Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2020 22:26 - БАМБАШКЪБОК-УЙДУРМАДЖИ-СИМПЛИЦИТАСНИК ПРЕЗИДЕНТ НА СТРАНА?
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1456 Коментари: 9 Гласове:
4

Последна промяна: 26.10.2020 23:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

БАМБАШКЪБОК-УЙДУРМАДЖИ-СИПМЛИЦИТАСНИК ПРЕЗИДЕНТ НА СТРАНА?  ЭСТ ТАКОЙ НЕЧЕЛОВЕК!!!

 

   Наскоро един президент, на когото не споменавам името и страната, на която е турнат за такъв защото притежава качествата в прилепчивата сложна дума в заглавието, която нарочно разделих с тирета, за пореден път с простотията си осра/ми/ страната си. Накратко хронологията на това, което се случи:

   Поканен бе този хубостник /б. м. симплицитасник/ на официално посещение в чужда страна. Преди да отлети за нея обаче той е бил уведомен с СМС от здравните власти на страната му,  че е имал контакт с лице, заразено с Коронавирус 19. Това означава, че съгласно законите на страната, на която е президент, той трябва да отмени посещението си и да остане под каратина в дома си за 14 /или 10?/ дни. Отговор от президента не е последвал, нито промяна в плановете му.  Отива той на посещението, но по някаква линия - от страна на разузнаването на страната, където той е долетял за официални сношения или по друга, в страната гостопроемник научават, че гостът им е потенциален приносител на коварната зараза и отменят официалите си срещи си с него.

    Връща се президентът в страната си и започва едно безумно от негова страна архшлоссауспуфф-кане пред медиите, чрез което се стреми да осмърди въображаеми в болната му глава свои врагове.   Проведено било активно мероприятие срещу него, за да провалят визитата му, така полезна за страната. Нито дума за това, че е бил уведомен от здравните власти на страната му за предшестващ контакт с болен от Коронавирус преди тази официална визита, той дори отричача този ФАКТ. А той е виден от документите, в случая разпечатките на мобилня оператор, в които е вписан денят: 18. 10. 2020 г. 16, 15 ч, когато този СМС му е изпратен и е отворен от него.

    Простите хора биха нарекли този президент бамбащкъбок, други уйдурмаджия, трети безстыдник и какъв ли не още, списъковите интелектуалци в страната му обаче ще ползват другими способами – забравил, разсеял се от умора, защото денонощно работи за народа, и други такиви могат да се измислят.

   Въвеждам за пример нас, българите, които като всички хора се развиваме, видно от нашите лозунги. Преди 60-70 години викахме по митигите „Да живее международното положение!”, а сега мъдро предлагаме прости решения на сложни казуси: „Мутри вън!”, „Вън мафията от прокуратурата!”, „Искаме машинно гласуване!” Тези наши нови лозунги са по-висши от някогашния след Деветото и правят смисъл, който определявм като много голям Смисълт в тях за мен е доказателство за наинтелектуализирването на хората, струящо от държавния ни гландис, а защо не и от списъковите му интелектуальники.  Интересно защо обаче не се появи постинг в негова защита точно от тях,  а такъв видях само от блогъра ВВ1951, при това много косвено касаеш темата. Товарищ Венци и дума не споменава за СМС-а. Смисълът на постинга му бе: Ти, Радев, пак си прав, дори когато съгрешиш. Понеже аз се уча от Венци, и аз така мисля, той е по-прав от всякога!

   Прав е Радев, но най-зле е когато от тази позиция правият се изпусне физиологично и стори нещо, което е редно да стане от друга позиция и на друго място. Ако този акт някой стори прав на публично място е голям срам, но ако той бъде сторен и върху току що преметеното, срамът е дваж по-голям и се заговорва за оставка.

   Има вероятност да се закрепи обаче президента след този гаф благодарение на една интернационална интимна връзка, сторена на стената на шадравана до президентсвото. В разговорния език този контакт се нарича шадравансикиш. Там жълтожилетник от Франция треснАл една жълтопаветница, дошла от Сливен от квартал Надежда за да бъде чута. Общата ненавист на гълъбчетата към едни державники и любовта им към един и същ цвят, жълтия, имащ го в изобилие около палатковите лагери, обитавани от жълтопъветники и жълтожилетники е в основата на тази спонтанна интернационална интимна връзка. Аз я наричам социлистичцески интернационализъм в действие и заради нея не бих поискал махкването на президента.

    Вън мафията от прокуратурата, Радев – президент до 2036 година!

                    
                      image   

Улицата и президентът - в нерушим союз, пример за социалистически интернационализъм в действие!




Гласувай:
4



1. krumbelosvet - Колажът - оръжието на ЛЪЖЦИТЕ
27.10.2020 06:39
Яко си закъсал с парите, г-н балканджи-соросоолу.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Благодаря за коментара Ви.
27.10.2020 19:30
Оставам с убеждението, че сте по-кадърен от Абрахам Линкълн, който се ражда в бедно семейство в дървена колиба, която си прави собственоръчно.
До сега в блога ми се изкоментирваха разни хора с умствена изостаналост, Вие сте първият с умствена напредналост. Виждам, че сте много напреднал и подължам
вате да вървите все по-напред.
Горячими маркспутинскими приветами,
Товариш костЯ из Центр.
цитирай
3. krumbelosvet - Да,
29.10.2020 04:58
Тоя Линкълн се е изхитрил да се роди в къща, която си е построил СОБСТВЕНОРЪЧНО преди да се роди.
цитирай
4. bdenkov - Шпиони, русофили, православни... Новите стари герои на Москва у нас
31.10.2020 08:00
Рублофили е имало винаги и навсякъде, но у нас напоследък, особено след определянето на деня на сключване на примирието между Руската империя и Османската империя, 3 март, за национален празник - нещо нечувано в българската история до 1990 г., явно и броят на наивнициите, вярващи на приказките за "добрия руски император", който взел присърце теглилата на поробения български народ, май се увеличава.
цитирай
5. bdenkov - 2
31.10.2020 08:01
Аман от нациoнални предатели. Как успяха савецките окупатори за 45 години да ни обезличат толкова много и да ни накарат да се мразим дотам че да се отъждествяваме със сибирските варвари?
цитирай
6. bdenkov - 4
31.10.2020 08:02
Една част от народа ни е изпаднал в латергичен сън и все още си живее с илюзията, че още живеем при управлението на сатрап комунист Т. Живков, националния предател в цялата ни 1500 годишната история на България, предложил България да стане 16 руска република. Време е да се събудите другари вече сме навлезли 21 век, а България отдавна е поела пътя на богата Европа и пътя на най - силен Нато. Единствените важни прегради и бариери които ни пазят от поглъщането от алчните, корумпирани и агресивни мужики. Време е в името на 1500 годишната ни история да се държим като достойни българи европейци и натовци, защото много руски партии с лидери с български паспорти, но с руски манталитет и руско мислене са готови задкулисно да ни направят евразийци и бедняци. Рублояди и задкулисни предатели има достатъчно в България Без значение как се казват. Костадин Копейкин, К. Нинова Техноимпексова, Румен Петков, Мая Манолова, Николай Малинов, В. Сидеров, Каракачанов или Борисов всичките са се от клуба на кагабееца Леонид Решетников. Така, че отваряте си очите и ушите, ако ви е мила съдбата на европейска България.
цитирай
7. bdenkov - 5
31.10.2020 08:02
Триптих. Три асценични картини
По предварителни оценки на Централната банка нетният отток на капитал от Русия през януари-септември от частния сектор възлиза на 35,5 млрд. долара.
В сравнение със същия период на миналата година той е нараснал с 65,9% - от 21,4 млрд. долара, следва от съобщение, публикувано на 9 октомври на уебсайта на регулатора.
По данни на Централната банка нетният отток на капитал от частния сектор през 2019-а година възлиза на 26,7 млрд. долара, а през 2018 -а - 63 милиарда долара.
Нетният отлив от фондове, инвестиращи в руски активи и облигации, за седмицата, приключила на 7 октомври, възлиза на 50 милиона долара срещу отлив от 40 милиона долара седмица по-рано, съобщи BCS Global Markets по-рано.
По-рано беше съобщено, че руските банки са загубили ликвидността си в чуждестранна валута през юли.
---------------------------------------------------------
Путин и неговата администрация ликвидират и без това скромната икономическа жизненост на Русия възможно най-бързо и ефективно и понижават морала на руското общество под кота нула. Което несъмнено ще доведе до разпадането на Руската федерация. Което пък ще премахне военната заплаха за ЕС, САЩ и НАТО. По този начин Владимир Путин всъщност става необходим за колективния Запад като идеално решение на "заплахата от Изток".
--------------------------------------------------------
Чували сме, чували сме за главното, дълбоко изстрадано убеждение на Путин!
"Не само в Русия - никъде по света няма демокрация и свобода, всичко това са лакърдии за баламосваното население, и просто Западът се е научил да имитира демократичните институции по-тарикатски, отколкото у нас". С това той оправдава - не само в очите на руснаците и на целия свят, но, изглежда, съвсем искрено, и в собствените си очи - липсата на свобода в самата Русия. Тази своя позиция - че никъде по света няма демокрация - Путин многократно е изразявал публично.
Закономерно, повярвалият си кагебистки майор уреди автократското му властване да
цитирай
8. bdenkov - 6
31.10.2020 08:03
Закономерно, повярвалият си кагебистки майор уреди автократското му властване да се проточи много, много дълго...
И тук се сещам за един от великолепните афоризми на Йежи Лец:
"Ако малките жужета хвърлят дълги сенки, това означава, че живеете при залеза на Империята"
Та такива ми ти работи...

мАлиноф си беше в кауша, но главният ни прокурор гЕшеф пусна и командирова мАлиноф в мОсква, за да си пАлучи орденчето за заслуги към рУсия лично от пУтин...
цитирай
9. bdenkov - bdenkov
31.10.2020 08:05
Моля авторът на блога planinitenabulgaria.blog да напише една или няколко теми ако желае за генерал Любен Гоцев, който почина преди един месец на 90 -сет годишна възраст.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12248579
Постинги: 4561
Коментари: 10785
Гласове: 18361
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930