Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2014 22:42 - Проституцията на мюсюлманката
Автор: atil Категория: История   
Прочетен: 5526 Коментари: 4 Гласове:
9

Последна промяна: 04.02.2018 10:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
 Мохамед е благословил проституцията на мюсюлманката ;
 
   image

Твърдението, че хиджабът бил повеля на Аллах и затова мюсюманките са длъжни да го носят е агресивна пропаганда за ислямизация на Европа. Хиджабът е част от джихада. Той е като хвърлянето на ръкавицата при християните - декларация за обявяване на война. А най-отвратителното е, че увиването на мюсюлманките в тези платнища се представя като грижа за тяхното целомъдрие. Те са скрити, за да не изкушават мъжете. (Този ислямски догмат имплицитно допуска, че мъжете са животни и не могат да се контролират.). 

Истината е съвсем друга - в мюсюлманския свят и днес процъфтяват проституцията и робството. И днес биват отвличани или купувани немюсюлманки за секс. Но проституират и самите мюсюлманки, само че този факт се прикрива с т.нар. временен брак, наричан "наках мутаа" при шиитите и "наках мисяр" при сунитите. Една мутаа трае обикновено няколко часа, но може да продължи и 2-3 дни, докато мъжът се почувства задоволен. Сунитският мисяр може да трае месеци.
Един сунит може да има, примерно, една съпруга и менящ се брой мисяри с други мюсюлманки. Преди сключването на мутаа и мисяр се подписва договор-разписка, в който се указва срокът на "брака" и сумата, която жената ще получи. Това не е нищо друго, освен проституция с касови бележки. Временният брак при мюсюлманите, който позволява на мъжа да ползва сексуалните услуги на мюсюлманка (защото при немюсюлманка няма проблем - той може просто да я изнасили без всякакви последици за себе си), е учреден от Мохамед.

За това разказват куп хадиси на Бухари, Муслим и Абу Давуд, които са "сахих", т.е. съвсем достоверни. Те твърдят, че "Пратеникът на Аллах" институционализирал временния брак след битката при Хунаин (630-631 г.), когато неговите джихадисти заграбили огромна плячка, пленили и изнасилили голям брой жени на бедуинското езическо племе Хавазин. Разпределянето на плячката, сред която жените и децата на бедуините, станало причина за брожения сред мюсюлманската орда. Тогава Аллах низпослал на своя "пратеник" сура 4 "Жените", която урежда сексуалния живот на мюсюлманина. С нея той забранява на "правоверните" да спят с майките и сестрите си и жените и робините на бащите си. Забранява им и прелюбодейство с "омъжени жени". (Под "омъжени жени" в Корана се разбира само мюсюлманки).
В стих 4:24 четем: 
"[Под възбрана са за вас] омъжените жени, освен [пленничките], които десниците ви владеят. Това е предписанието на Аллах за вас. И отвъд него ви е позволено да търсите съпруги с имотите си целомъдрено, а не с разврат. А на съпругите, от които сте се възползвали, дайте в дар задължителната плата. И няма прегрешение за вас в онова, за което се споразумеете след платата. Аллах е всезнаещ, премъдър." 

Тук "онези, които десниците ви владеят" са робините, пленени при военните походи, които отказват да приемат исляма. (Защото, ако го приемат, те не могат да бъдат робини и господарят им трябва да се ожени за тях, или да ги освободи, като им даде зестра.) Тези пленнички може и да са имали съпрузи-неверници, но щом са станали собственост на мюсюлманина, бракът им с неверника става невалиден, пък и съпругът им вероятно вече е убит. По-интересно е следващото изречение - "А на съпругите, от които сте се възползвали, дайте в дар задължителната плата и няма прегрешение за вас в онова, за което сте се разбрали СЛЕД платата". 

Тафсирът (ислямската екзегетика) тълкува това изречение като разрешение за времен брак - от няколко часа до няколко месеца - най-вече с разведена или вдовица мюсюлманка, стига мъжът и жената да се договорят предварително за времетраенето на брака и, разбира се, стига мъжът да си плати. Мохамед даже посочил колко трябва да се плати за такъв брак - шепа брашно или фурми, или платно за дреха. ("Сахих Бухари", т. 3: 163) Този брак бил наречен "наках мутаа", където "наках" е брак, а "мута" означава наслада или подарък.  Друга важна особеност на тези сексуални отношения е, че при тях жената и мъжът  живеят в отделни жилища и мъжът не поема икономическите и финансови отговорности, които е длъжен да изпълнява към съпругите си. "Наках мутаа" се практикува масово в Иран и останалите шиитски общности. При сунитите този временен брак се нарича "наках мисяр", където "мисяр" означава пътник, пътешественик. Тоест - "брак за удоволствие", или "бракът на минувача", "попътен брак". Европейските колонизатори не са успели да се преброят с това отблъскващо лицемерие - в края на краищата става дума за платени сексуални отношения, които на всички езици се наричат проституция.  През февруари 1999 г. главният имам на ислямския университет "Ал Азхар" в Кайро, шейх Мохамед Сайед Тантауи, издаде фатва, която напълно узакони "наках мисяр" и го циментира в морала и бита на сунитите. След него и главният мюфтия на Египет го потвърди като божествена институция, разрешена от Аллах/Мохамед. 

Толкоз за морала на ислямските общества. Аз не мога да си представя що за морал може да има жена, която се самовзривява сред тълпа и избива невинни деца. Но го правят и се гордеят с това. Тази "религия на мира" вече 1400 години избива хора, най-вече невъоръжени или слаби. Защо чеченските "шахиди" (борци за вярата) не нападнаха някоя руска казарма, а си избраха болницата в Будьоновск и училището в Беслан?
Защото могат да избият лежащо болните и малките дечица без съпротива от тяхна страна. Впрочем, сред убийците в Беслан най-много деца избиха двете взривени от мъжете "черни вдовици". Защо в Ирак нападнаха богомолците в багдадската църква "Св. Богородица Спасителка", а не например някоя американска база? Защото могат да ги нападнат в гръб.
Това са големите "победи" на исляма - масови убийства на беззащитни хора. И те са благословени от маниакалния "пророк", който представял бълнуванията си като откровения на Аллах. Неотдавна главният имам на "Джамията на Пророка" в Медина, заяви, че робството е част от джихада, а джихадът е душата на исляма. "Без джихад няма ислям", каза този преподавател в местния ислямски университет, където се обучават и ходжи от България. 
  Част от джихада е и задължителното носене на хиджаби и други подобни платнища. Кампанията се насъсква и финансира от ислямските правителства и Организацията "Ислямска конференция". Те открито зоват за завладяване на християнските земи, на "Дар ал-Харб" - "Домът на войната" с неверниците в още непокорените от исляма територии. Призивите се отправят вече при официални посещения в Европа на ислямски главатари, както направи неотдавна и Кадафи, поредният психопат, обладан от месиански халюцинации. 

От 2004 г. насам кампанията за носенето на хиджаби, която мохамеданите в Европа водят, се разпространява и на български език, например през сайта Way-to-Allah. В този текст се казва: "Носим хиджаб, защото това е повеля на Аллах към нас, достигнала ни чрез Свещения Коран и хадисите на Мухаммед (сас). Задълженията в Исляма са помощ, която Аллах ни оказва. Аллах не ни е забранил нищо, което е добро за нас и не ни е повелил нещо, което е лошо за нас. Носим хиджаба като едно открито изповядване на нашата религия пред Аллах и пред хората. Носим го за да ни различават в обществото като мюсюлманки, като вярващи жени. Носенето на хиджаба повдига самочувствието ни, идентичността ни и увеличава вярата ни." 

Много точно казано - хиджабът е замислен да дезинтегрира мюсюлманите от останалото неислямско общество, а не да ги интегрира. Това трябва да чуят многобройните български папагали, които получават петродолари, за да разпространяват идеологията за мултикултурността и "интеграцията" на мюсюлманите в Европа. В историята няма случай, държава, период, в който вярващи мюсюлмани да са се интегрирали в немюсюлмански общества, народности, групи. 

Във всеки случай Франция, Белгия, Испания и Германия го разбраха. И не само забраниха покривалата, но и обявиха утопията на мултикултурността за "национална катастрофа" (по Меркел). През 2006 г. и тогавашният британски министър Джак Стро заяви, че мюсюлманките на Острова трябва да хвърлят покривалата, ако искат да се смятат за част от британското общество.  Ислямът загуби битката на цивилизациите. Не съществува вариант, в който Европа ще стане ислямска, европейците ще се оставят да бъдат потурчени и управлявани от мохамедани, или да плащат по 50 милиарда на ислямския свят, за да запазят свободата си, както Кадафи мечтае. По-скоро Луната ще се разцепи на две. Много по-вероятно е обаче да избухне истинска, гореща война, която завинаги да изтласка ислямските паразити в Азия. Впрочем, тази война вече се води.    Искандер


Източник: rockbul.blog.bg/zabavlenie/2011/10/08/prostituciiata-na-miusiulmankata.831916П.П. С риск да обидя някои от моите приятели и приятелки мюсюлманки, в това число и тези от Волжка България, реших да припечатам тази публикация в моя блог... Защото мисля, че изложените неща имат значение и са важни.
  За Европейският съюз дори повече отколкоко конкретно за нас или за Русия и Америка. Този Европейски съюз с кастрираното християнство, и който се появи на световната политическа сцена като един тревопасен динозавър...Толериращ всякакви видове малцинства, както религиозни, така и сексуални и по всякакви други интереси и наклонности... Анархията не е майка на демокрацията а на тиранията.

В интерес на истина трябва да се знае, че съществуват и патологични туркофоби, например, както и русофоби или американофоби, хора, които просто изпитват психическа зависимост да мразят нещо. Те са нещо като останалите зависими хора и техната зависимост също я използват.

image

Демократична мюсюлманка

www.timojesh.bg/%D0%BC%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D1%81-%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B6%D0%B5/

 Дали ислямът ще се реформира подобно на християнството и ще се впише в рамките на световната демокрация?
 Религиите отдавна играят повече ролята на обществени идеологии и на културен модел отколкото на религиозен култ към Бога... От друга страна в т.нар. развити страни и в посткомунистическите страни доминира атеизма и материализма(консуматорското общество).
 Така навлязохме в 21 - я век, комунизма не успя да победи по целия свят както мечтаеха в СССР, дори неговата политическа световна система рухна. Но затова пък западната демокрация реши да се възползва и си помисли, че след като той не е победил, то сега тя има шанса да победи по целия свят...До едно място и се получи, после нещата пак запряха...

Всяка една религия е идеология и сбор от правила за поведение. Писани от хора. Те ползвали това което е било дотогава, като не пропуснали пишейки новите правила до го забранят и отрекат, старото, което ползвали.... Едно за да не се знае и друго да не се объркват последователите им.
Религиите са за вярващи а не за мислещи хора. Религиите имат последователи. На тях е присъщ фанатизма и дехуманизираното отношение към другите(не смятат другите общности за пълноценни хора, така е и при мюсюлманите, така е било известно време и при християните, докато не ги реформират...). Тоталитарните идеологии, които се основават на национализма и класовия интернационализъм имат почти същите черти като религиозния фанатизъм.
Комунистите бяха вярващи в Партията а не в Бог. Те казваха - идеали и т.н., но на практика вярваха и служеха на Партията. същото е и с фашистите. Днес и демокрацията стана догма и почти религия...


Тук и сега става въпрос за сблъсък на човешки интереси и на цивилизации
!
А не на приказки за демокрация и права на човека. За права на човека се говореше и през комунизма и Човек се пишеше с главна буква. Само трябваше да се знае за кой човек по-точно става въпрос... 
Та и сега! Човеците от нашата цивилизация и културна общност се оказаха по-културни уж и дори по-богати, но по - уязвими и по тревопасни(образно казано)...?!
Затова вместо да дремем и се самозалъгваме с басни и сладникави фантазии, ще е по-отговорно към предците, към самите нас и към идните поколения да се вземат необходимите мерки - още СЕГА
!
Въпреки положителните и обнадеждаващи примери, които се срещaт. Ще приключа тази публикация с един от Англия..

image

Скаутско облекло за мюсюлманки

jenite.bg/%D0%9C%D1%8E%D1%81%D1%8E%D0%BB%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D1%83%D0%BD%D0%B8%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%83%D1%82%D0%B8_l.a_i.166861.html
Гласувай:
9
01. shtaparov - Е, с тенгрианството не бива да се ...
09.10.2014 23:29
Е,с тенгрианството не бива да се спекулира. Имало е такъв бог някъде далеч на изток,когато Българите живеели на запад,но и този бог тюрките са наследили от нас,понеже неговото име "Тангра" иде от индоарийското "Ангра" (Ангра Майню),келтското Тандра (Тандър) и шумерското Денгир. Които пък идат от нашето "Ундра" (Удря)- епитет на главния бог на Българите (Гръмовержеца Юпитер),познат на дедите ни с повече от 200 имена. Статията обаче е интересна и затова гласувах за нея- понеже ми напомни за четеното наскоро в една статия,че Мохамед се възнесъл към Аллаха в Йерусалим,защото в края на живота си заболял,съжалил за съчинената от него нова религия и отишъл в съществуващата тогава християнска църква на Храмовия връх,за да се върне към изоставеното от него християнство,да се разкае за греховете си и да поиска прошка от светците и Христос. Както се знае от станалото по-късно обаче,Господ не му простил греховете,а го изпратил направо в Ада.
цитирай
2. atil - За Тенгрианството стана известно ...
09.10.2014 23:47
За Тенгрианството стана известно много и предположенията вече не вървят... Възниква в Европа, българите го занасят при другите. И тъй като се основава на т.нар. шаманизъм т.е. древната Духовна наука известна във всички култури по земята(от жреците им!) се възприемало лесно и с доверие.
Друго значение има думата и самият Бог-Творец е известен и с други имена сред българските племена, но това сега не е най-важното.
Другата приказка за Мохамед не бях я чувал. Знам само че бил сляп този пророк и имал евреин за секретар, който записвал пророчествата и сурите...
В случая имаме актуални проблеми, които не отпадат от дневния ред на европейските страни. В България специално с такива проблеми май вообще не се занимава никой.
цитирай
3. fenor - Хубавото на поста , който привеждаш тук е,....
10.10.2014 11:30
... че твърденията на автора са придружени с аргументи и малко повече информация и онагледяване. Хубаво е и, че личното ти отношение е овладяно и е с разумно обоснована необходимост. А колкото до любимото Тенгрианство е... всеки има право на любими позиции, но за тенгрианство по българските земи има само епизодични свидетелства, което значи малка група последователи за кратко време. Това не означава разбира се, че не трябва да го познаваме и да търсим възможни следи. Весел ден !
цитирай
4. atil - Тaзи стaтия я знaм отдaвнa. Обсъ...
10.10.2014 13:22
Тaзи стaтия я знaм отдaвнa. Обсъждaли сме я с прятели и познaти. Имaм предстaвa от рaзличните видове свещени писaния и във връзкa с изучaвaнто нa Тенгриянството. Тaкa че не съм се предоверил без проверкa.
Проблемите продължaвaт дa сa aктуaлни, но поводa точно сегa дa пуснa тук този мaтериaл е личен... Зaрaди еднa близкa дaмa, бившa мюсюлмaнкa... Все пaк блогa е личен.
Зa тенгриaнството съм писaл, тaм нещaтa сa ясни и не сa тaкивa, кaквито си ги вообрaзявaт повечето дейци и рaзсъждaвaщите по въпросa у нaс.
Небеснaтa вярa е европейскa, слaвянските и скaндинaвските култове сa неговa стрaничнa вулгaризирaнa проформa.
Всички монотеистични религии произлизaт от него.
Тенгриaнството е древнaтa бългaрскa вярa!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: atil
Категория: История
Прочетен: 4352680
Постинги: 533
Коментари: 2518
Гласове: 3257
Календар
«  Октомври, 2020  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031